اختصاصی بنچیمو : بررسی تخصصی هوآوی Y8p / بررسی HUAWEI Y8p

عکس از جواد مظفری

هواوی را باید یکی از بهترین و پرطرفدار ترین برند های حاضر در بازار ایران و جهان دانست. جدیدترین پرچمدار این شرکت یعنی هواوی پی 40 پرو توانست با بهره بردن از مشخصات فنی قدرتمند مخصوصا در بخش سنسور های دوربین عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش بگذارد. اما هواوی در بخش گوشی های هوشمند میان رده نیز تا به امروز نمایش خوبی را ارائه کرده و مثل همیشه کاربران بسیاری را به سمت خود جلب کرده. هواوی Y8p میان رده جدید این شرکت می باشد که بزودی فروش خود را در بازار ایران شروع می کند. در این مقاله بررسی تخصصی خواهیم داشت تا بببنیم گوشی میان رده HUAWEI Y8p با توجه به مشخصات فنی در نظر گرفته شده، در بخش های مختلف چه عملکردی را از خود به نمایش خواهد گذاشت.

نگاه کلی

ساختار شیشه، پلاستیک و فلزی
ابعاد 157.4×73.2×7.75 میلی متر
وزن 163 گرم
نمایشگر 6.3 اینچ OLEDدقت 1080×2400 پیکسل
پردازنده  Kirin 710F
رم 4 و 6 گیگابایت
حافظه داخلی 128 گیگابایت
دوربین سه گانه 48+8+2 مگاپیکسل
دوربین سلفی 16 مگاپیکسل
باتری 4000 میلی آمپر ساعت
سیستم عامل اندروید 10

با نگاهی به مشخصات بالا به سرعت می توان فهمید که با گوشی میان رده طرف هستیم که تمایل به رده بالا بودن دارد. بر خلاف بسیاری از میان رده های هوآوی، Y8p به نمیاشگر OLED مجهز شده است. نمایشگری که جذابیت دیداری این میان رده را دوچندان کرده است.

بدنه

بدنه ای از جنس پلاستیک

وزن 163 گرمی

طراحی زیبا با ضخامتی کم

هواوی Y8p در بخش طراحی به عنوان یک گوشی میان رده، زیبایی چشم نوازی را با خود به همراه دارد. برای ساخت این اسمارتفون از متریال پلاستیکی استفاده شده. باید گفت که هواوی Y8p با توجه به وزن کم 163 گرمی یک گوشی بسیار خوش دست می باشد.

با توجه به وزن کمش، حتی اگر بخواهید در مدت زمان طولانی از آن استفاده کنید، بر خلاف برخی گوشی های هوشمند پرچمدار و میان رده، هیچ خستگی برای دستانتان به وجود نخواهد آورد.

شاید با توجه به ضخامت کم در نظر گرفته شده این فکر در ذهن شما شکل بگیرد که هواوی Y8p چندان در دست فیکس و استیبل نخواهد بود. اما باید گفت که با توجه به طراحی و جنس فریم های کناری، حسه افتادن به نسبت گوشی های هوشمند دیگر بسیار کمتر شده.

با این تفاسیر شاید چندان نیازی به کاور های محافظ نباشد (احتیاط شرط عقل است). ولی متریال قسمت پشتی همانند بسیاری از گوشی های هوشمند میان رده و البته برخی از پرچمداران به شکلی است که اثر انگشت را براحتی به خود جذب می کند و لکه های به وجود آمده در قسمت پشتی چندان جالب به نظر نمی رسد که پاک کردن این لکه ها هم برای ما با توجه به تجربه کاربری که داشتیم کمی سخت بود. پس شاید بهتر باشد با استفاده از کاوری زیبا از این اتفاق جلوگیری کنید.

در نمای رو به رویی شاهد حضور صفحه نمایش با طراحی ناچ واترداپ یا همان قطره می باشم که در قسمت مرکزی بالای صفحه نمایش سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. با توجه به بهره بردن از پنل اولد برای صفحه نمایش، باید گفت که هواوی Y8p در این بخش جذابیت بصری خوبی را در زمینه طراحی با خود به همراه دارد.

در قسمت پشتی نیز طراحی ساده ای را شاهد بودیم. قرار گیری سه سنسور دوربین با چیدمانی ستونی شکل در قسمت گوشه سمت چپ. به لطف بهره بردن از پنل اولد صفحه نمایش که سنسور حسگر اثر انگشت را در خود جای داده، دیگر در قسمت پشتی محلی برای قرار گیری این قابلیت امنیتی در نظر گرفته نشده که همین امر سبب شده تا زیبایی این اسمارتفون میان رده بیش از پیش خودنمایی کند.

در بخش پایینی فریم شاهد قرار گیری درگاه شارژ USB آن هم از نوع Type-C هستیم. در کنار درگاه شارژ نیز تنهای بلندگو این گوش قرار گرفته. جک 3.5 میلی متری صدا نیز در قسمت بالایی فریم حضور دارد.

در قسمت سمت راست فریم نیز شاهد حضور دکمه های تنظیم صدا و پاور می باشیم که با توجه به ابعاد صفحه نمایش و محل قرار گیری درست این دکمه، دسترسی به آن ها با یک دست بسیار راحت می باشد. در قسمت سمت چپ نیز درگاه سیم کارت و حافظه جانبی قرار گرفته است.

نمایشگر

نمایشگر 6.3 اینچی از نوع اولد

رزولوشن 1080×2400 پیکسل

تراکم 418 پیکسل در هر اینچ

پشتیبانی از HDR

تازه سازی تصویر 60 هرتز

در میان گوشی های هوشمند میان رده کمتر دیده بودیم که از صفحه نمایشی با پنل اولد استفاده شود. نمایشگر های اولد به نسبت نمایشگر های LCD وزن سبک تر، طول عمر بیشتر، مصرف انرژی کمتر و کنتراست بهتری را ارائه می دهند.

هواوی Y8p نیز به صفحه نمایشی 6.3 ایینچی با رزولوشن 1080×2400 پیکسلی مجهز شده است. بهره بردن از ناچ واتردراپ سبب شده تا شاهد نسبت تصویر بالای 20 به 9 باشیم.

همانطور که اشاره کرده ایم، هواوی Y8p از صفحه نمایشی با پنل اولد بهره برده، به همین دلیل همانند بسیاری از پرچمداران و برخی از گوشی های هوشمند میان رده، شاهد قرار گیری قابلیت امنیتی سنسور حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش می باشیم.

سنسور های حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش جذابیت بصری خاصی را به  گوشی های هوشمند می بخشند اما همواره برخی از کاربران از عملکرد نه چندان سریع این سنسور ها گله دارند. البته باید قبول کرد که سنسور های حسگر اثر انگشتی که در قسمت پپشتی و کناری در نظر گرفته می شوند به نسبت سنسور های  حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش عملکرد سریع تری دارند.

اما باید گفت که هواوی Y8p در این بخش با توجه به تست هایی که انجام دادیم توانست عملکرد خوب و رضایت بخشی را از خود به نمایش بگذارد. سنسور تشخیص چهره نیز قابلیت امنیتی دیگری است که برای این گوشی میان رده در نظر گرفته شده. دوربین سلفی وظیفه این کار را بر عهده دارد و باید گفت که در این بخش هم عملکرد قابل قبولی را شاهد بودیم.

اکثر گوشی های هوشمند میان رده موجود در بازار از صفحات نمایشی با نرخ بروزرسانی 60 هرتز بهره برده اند و تعداد کمی به صفحات نمایشی با نرخ بروزرسانی 90 هرتز مجهز شده اند. البته هنوز هم قدرتمند ترین پرچمدار اپل، یعنی آیفون 12 پرو مکس به صفحه نمایشی با نرخ بروزرسانی 60 هرتز مجهز شده.

صفحه نمایش زیبای در نظر گرفته شده برای هواوی Y8p نیز توانایی ارائه نرخ بروزرسانی 60 هرتز را دارد. البته در تست هایی که انجام دادیم، این صفحه نمایش نرخ تازه سازی 60.247 توانست ارائه کند.

در این بخش باید گفت که در میان گوشی های هوشمند مجهز شده به صفحات نمایش با نرخ بروزرسانی 60 هرتز، هواوی Y8p با توجه به پنل اولد و رزولوشن در نظر گرفته شده به یکی از بهترین صفحات نمایش در این رده مجهز شده است.

دوربین

دوربین سه گانه 48+8+2 مگاپیکسل

فیلم برداری با نهایت کیفیت 1080 پیکسل

دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی

بی شک یکی از اصلی ترین معیار های خرید یک اسمارتفون آن هم در دسته میان رده ها سنسور های دوربین در نظر گرفته شده می باشد، هواوی Y8p نیز با توجه به قیمت 218 دلاری اش، سنسور های دوربین مناسب و قابل قبولی را با خود به همراه دارد که در ادامه خواهیم دید در تست هایی که انجام دادیم چه عملکردی را از خودشان به نمایش خواهند گذاشت.

یک سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی اصلی با گشودکی دریچه دیافراگم f/1.8 و فاصله کانونی 27 میلی متر در کنار سنسور 8 مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه 120 درجه ای گشودگی دریچه دیافراگم f/2.4 و سنسور 2 مگاپیکسلی سنجش عمق با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.4 سنسور های دوربین سه گانه هواوی Y8p را تشکیل می دهند. برای دوربین سلفی نیز در بریدگی ناچ صفحه نمایش شاهد قرار گیری سنسور 16 مگاپیکسلی با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.0 می باشیم.

ابتدا به سراغ سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی می رویم. تا به امروز گوشی های هوشمند میان رده قدرتمند از حداقل سنسور 48 مگاپیکسلی بهره برده اند اما شرط اصلی مگاپیکسل های در نظر گرفته شده نیست و باید عملکرد خروجی تصاویر مورد بررسی قرار گیرد.

سنسور اصلی هواوی Y8p در نور روز عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش گذاشت. کنتراست بخوبی ثبت شده بود و شما براحتی می توانستید اختلاف دریافت نور را لمس کنید. برای مثال مرز بین نور آفتاب و سایه بر روی زمین براحتی از هم تفکیک پذیر بود. دیتیل و جزئیات تصاویر نیز به خوبی مشاهده می شد. هواوی سعی نکرد تا همانند دوربین بسیاری از گوشی های هوشمند میان رده رنگ و لعابی غیر طبیعی را به تصاویر ثبت شده بدهد که البته برخی از این اتفاق خوشنود نیز می شوند. در تصاویر ثبت شده توسط سنسور اصلی، هواوی Y8p تمام تلاش خود را می کند تا هدف مورد نظر عکاسی را تا جایی که ممکن است همانطور جلوه دهد که می بینیم.

از سنسور اصلی که بگذریم به سراغ سنسورهای فوق عریض و سنجش عمق می رویم. سنسور فوق عریض 8 مگاپیکسلی باید گفت که در تصاویر ثبت شده توانست عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد و تا جایی که می توانست سعی می کرد که جزئیات تصاویر که در این حالت با توجه به زاویه 120 درجه ای جلوه کمتری دارد را تا حداکثر میزان ممکن با توجه به توانایی اش نشان دهد.

سنسور سنجش عمق نیز با توجه به تصاویر پرتره ثبت شده به وسیله سنسور اصلی، توانست به این سنسور کمک شایانی بکند و در بوکه کردن بک گراند توانست عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد. تصاویر پرتره در کنار عملکرد خوب در بوکه کردن پس زمینه، جزئیات را نیز به خوبی نشان می دهند و همانند برخی از گوشی های دیگر که سعی دارند تا با قابلیت Beauty پوست چهره را صاف نشان دهد، هواوی Y8p واقعی بودن تصاویر را تا جایی که می تواند نشان می دهد که دراین بخش باید نمره قابل قبولی به آن داد.

در نور کم، مخصوصا نور شب اما سنسور 48 مگاپیکسلی چه عملکردی را از خود به نمایش گذاشت؟ در همین ابتدا به سراغ برخی از مشکلات سنسور اصلی برای ثبت تصاویر در شب می رویم. هواوی Y8p برای هرچه بهتر ثبت شدن تصاویر از هوش مصنوعی یا همان AI بهره برده است. هوش مصنوعی که بعضی وقت ها شما را به شک می اندازد که واقعا باهوش است یا…؟ البته این اتفاق نه تنها در بسیاری از گوشی های هوشمند میان رده، حتی در برخی از پرچمداران نیز رخ می دهد.

هوش مصنوعی در نظر گرفته شده برای سنسور های دوربین هواوی Y8p در هنگام ثبت تصاویر در شب بیش از پیش خود را نشان می دهد. اما این نشان دادن از جنبه مثت نمی باشد. هنگامی که می خواستیم تصویر معمولی را در نور کم بگیریم، هوش مصنوعی تشخیص می داد که نور محیط کم است و به همین علت تصویر ثبت شده را شارپ می کرد و اصلا اجازه نمی داد که بتوانیم براحتی تصویر معمولی ثبت شده با تصویر ثبت شده در حالت فعال بودن عکاسی شب یا همان night mode را باهم مقایسه کنیم.

شارپ شدن تصاویر با توجه به نور های مصنوعی موجود در شب، نویز های بسیاری داشت که چندان باب طبع نبود. اما با فعال بودن حالت شب یا همان night mode تصاویر رنگ و لعاب بهتری به خود گرفتند و باید گفت که هواوی Y8p توانست تا جایی که توانش را دارد نویز نور های مصنوعی را به حداقل میزان ممکن برساند.

اما شگفتی سنسور 48 مگاپیکسلی در حالت پرو (pro) بود. هواوی Y8p یکی از معدود گوشی های هوشمند میان رده می باشد که به شما اجازه می دهد تا از سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی در حالت pro عکاسی کنید.

حالت pro به شما این قابلیت را می دهد تا با تنظیمات دستی همانند تنظیم گشودکی دریچه دیافراگم، سرعت شاتر و ایزو (iso) تصاویر جذابی را مخصوصا در شب به ثبت برسانید. در تصاویری که سرعت شاتر را در حالت معمولی اش قرار داده بودیم و تنظیمات iso را دست کاری کردیم، توانست به نسبت تصاویر ثبت شده در حالت شب (night mode) عملکرد بسیار بهتری داشته باشد و تصویر کاملا صاف و تقریبا بدون نویزی را به شما ارائه می کند که باید گفت یکی از نقاط قدرتمند این گوشی هوشمند میان رده می باشد.

تنها با دستکاری سرعت شاتر و همچنین iso می توانید براحتی عکس های خلاقانه ای را به ثبت برسانید. البته در این بخش باید گفت که سنسور 48 مگاپیکسلی در فوکوس بر روی هدف مورد نظر ما نمی توانست عملکرد خوبی داشته باشد و برعکس بک گراند یا همان پس زمینه با بخوبی فوکوس می کرد.

دوربین سلفی 16 مگاپیکسل از جزئیات خوبی برخوردار است. کنتراست و داینامیک رنج قابل قبول است اما در صورتی که فضای مورد نظر از نور کافی برخوردار باشد. با کم شدن نور نویز به سراغ عکس ها آمده و تا حدی نیاز دارید که بریا دریافت نتیجه نهایی خوب، خود را به یک منبع نوری برسانید. در زمان بوکه شدن، چنانچه نرم افزار دوربین چهره را درست تشخیص دهد، بوکه به خوبی صورت می گیرد اما اگر مانند عکس های بالا ماسک بر چهره باشد، تداخل در بوکه به وضوح مشخص است.

در مجموع دوربین سلفی نسبت به میان رده بودن گوشی عملکرد خوبی دارد و اگر می خواهید نتیجه مطلوب تر باشد بهتر است از فیلترهای مختلف استفاده نکنید.

ویدیو بررسی


سخت افزار و باتری

پردازنده 12 نانومتری kirin 710F

پردازنده گرافیکی Mali-G51 MP4

مقدار 4 و 6 گیگابایت رم

حافظه داخلی 128 گیگابایت

باتری 4000 میلی آمپر ساعتی و شارژر معمولی 10 واتی

هواوی این بار نیز طبق روال همیشگی از یکی از پردازنده های اختصاصی میان رده خود برای این اسمارتفون استفاده کرده. هواوی Y8p به پردازنده 11 نانومتری Kirin 710F مجهز شده است. شاید دیگر کم کم با توجه به اتفاقاتی که برای هواوی رخ داده است، باید آماده خداحافظی با پردازنده های اختصاصی Kirin این شرکت باشیم.
این پردازنده 8 هسته ای از دو خوشه 4+4 بهره برده است. چهار هسته قدرتمند تر با فرکانس کاری 2.2 گیگاهرتزی Cortex-A73 به همراه چهار هسته ضعیف تر برای صرفه جویی هرچه بهتر مصرف انرژی با فرکانس کاری 1.7 گیگاهرتزی Cortex-A53، هشت هسته این پردازنده میان رده را تشکیل می دهند.
در تست AnTuTU که صورت گرفت باید گفت که با توجه به میان رده بودن این گوشی هوشمند، هواوی Y8p توانست عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد. در شرایط سخت و گیم پلی های سنگین که پردازده تحت فشار بود، عملکرد پردازنده به 80 در صد کاهش پیدا کرد.
با تحت فشار دادن این گوشی در حالتی که پردازنده های بیشترین میزان عملکرد را از خود نشان دهند می خواستیم ببینیم که در بخش حرارت چه عملکری را از خود به نمایش خواهد گذاشت. این گوشی میان رده در گیم پلی های سنگین برای کاهش حرارت، عملکرد پردازنده های را همانطور که گفتیم کاهش می دهد اما باز هم به نسبت میان رده بودنش باید گفت که عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشت. با توجه به آنچه در تصاویر حرارتی مشاهده می کنیم نیز حداکثر دمای 34 درجه را شاهد بودیم که باز هم باید گفت در مقایسه با گوشی های هوشمند میان رده هم رده با خود و حتی قدرتمند تر از خود نیز هواوی Y8p عملکرد خوب و کاملا قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشت.
برای کنترل میزان گرمای پردازنده به ناچار همانند بسیاری از گوشی های هوشمند میان رده، عملکرد پردازنده این گوشی میان رده نیز کمی کاهش داشته. در این شرایط دیدیم که پردازنده می تواند حداکثر عملکرد 80 درصدی را از خود به نمایش بگذارد که می توان در این بخش نمره قابل قبولی به هواوی Y8p داد.
البته کاهش اصلی مربوط به چهار هسته قدرتمند تر این پردازنده بود و هسته های ضعیف تر اما توانستند عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش بگذارند و حداکثر میزان پرفرمنس را ارائه کردند.
میزان ظرفیت 4000 میلی آمپری در نظر گرفته شده برای باتری این گوشی میان رده نیز انتخاب معقولی به نظر می رسد. با توجه به اینکه هواوی Y8p از صفحه نمایشی با پنل اولد بهره می برد، به طبع مصرف انرژی کمتری را به نسبت صفحات نمایش با پنل IPS LCD با خود به همراه دارد.
اما از طرفی در بخش مشخصات سخت افزاری شاهد حضور پردازنده ای میان رده 12 نانومتری هستیم که بدون شک مصرف انرژی بالاتری به نسبت پردازنده های 8 و 7 نانومتری خواهد داشت. اما در مجموع با توجه به تجربه کاربری یک هفته ای باید بگوییم که باتری 4000 میلی آمپری در حالت معمولی که عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش گذاشته و در صورت روشن بودند دیتای گوشی نیز باید گفت که طول عمر مفید قابل قبولی را با توجه به میان رده بودن و در مقایسه با اسمارتفون های هم رده، از خود به نمایش گذاشت.

AnTuTu 8

BENCHIMO.COM
Galaxy S10 Lite -
459337.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro -
278981.
Xiaomi Mi 9T -
270346.
Xiaomi Redmi Note 9S -
254028.
Huawei Y8p-
176126.
Galaxy A51 -
176024.
Galaxy A50 -
175494.

رابط کاربری

هواوی Y8p با سیستم عامل اندروید 10 معرفی شده است. رابط کاربری EMUI 10.1 نیز قابلیت های جالبی را در اختیار شما قرار می دهد. به لطف بهره بردن از اندروید 10، حالت شب یا همان night mode نیز این گوشی هوشمند میان رده را همراه می کند که در کنار جذابیت بصری که با خود به همراه دارد، مصرف انرژی کمتری را با خود به همراه دارد که کمک شایانی در بخش طول عمر مفید باتری با هر بار شارژ کرده است.

 قابلیت های رابط کاربری در نظر گرفته شده برای دکمه های ناوبری این گوشی هوشمند بسیار جذاب می باشد و هرچه راحت تر کار کردن با این گوشی میان رده را برای شما به ارمغان می آورد.

برای مثال با کشیدن صفحه نمایش از گوشه های کناری می توانید به صفحه قبلی منتقل شوید یا با حرکت از پایین به بالا به صفحه خانه (Home) منتقل شوید و همچنین با حرکت از پایین به بالا و نگه داشتن می توانید به بخش آخرین نرم افزار های اجرا شده منتقل شوید که به شخصه کار با این حالب رابط کاربری را بسیار می پسندم.

همانطور که می دانیم دیگر گوشی های هوشمند هواوی اجازه استفاده از سرویس خدمات گوگل یا همان GMS را نخواهند داشت. هواوی برای برطرف کردن این مشکل پلتفرم HMS را ارائه کرده که نرم افزاری های محبوب را در اختیار کاربرانش قرار داده. نرم افزار AppGallery نیز نرم افزار های محبوب را در خود جای داده است. البته نباید فراموش کرد که هیچ کدام از نرم افزار های تحت مالکیت گوگل در گوشی های هوشمند هواوی قابل اجرا شدن نیستند. برای مثال دیگر نمی توانید از نرم افزار پرکاربرد گوگل مپ استفاده کنید که البته در این بخش نیز هواوی نرم افزار جدید را در نظر گرفته که بزودی با انتشار بروزرسانی های جدید در اختیار کاربران گوشی های هوشمند این شرکت قرار خواهد گرفت.

صدا

جک 3.5 میلی متری

خروجی صدای خوب

هواوی Y8p در قسمت پایینی و در کنار درگاه شارژر خود به تنها یک بلندگو مجهز شده. با توجه به تست های صورت گرفته توسط تجهیزات تخضضی در آتلیه بنچیمو باید گفت که تنها بلندگوی هواوی Y8p توانسته است عملکرد خوب و کاملا قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارد.

همانطور که اشاره کرده ایم برای تست صدا از تجهیزات کاملا تخصصی استفاده کرده ایم و برای این بخش نیز دسیبل متر به ما نشان خواهد داد که تنها بلندگوی در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند میان رده چه عملکردی را از خود به نمایش خواهد گذاشت. تست های بلندگو از فاصله های 10 و 50 سانتی متری صورت گرفته که بلندگوی این اسمارتفون در فاصله 10 سانتی متری97.2 دسیبل و در فاصله 50 سانتی متری 86.9 دسیبل را توانست ارائه کند.

نتیجه گیری

باید گفت که هواوی Y8P به عنوان یک گوشی هوشمند میان رده و همچنین قیمتی که با خود به همراه دارد، توانست در تست های انجام شده عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد. طراحی در نظر گرفته شده شاید به نسبت، طراحی آشنایی بود اما متریال استفاده شده به همراه ضخامت باریک و وزن بسیار سبک، هواوی Y8p را به یکی از خوشدست ترین گوشی های هوشمند میان رده تبدیل کرده است.

صفحه نمایش اولد که با طراحی زیبا و رزولوشن خوب و حداکثر روشنایی مناسب، توانست نمره قابل قبولی را دریافت کند. سنسور های دوربین اصلی و سلفی نیز عملکرد خوبی داشتند. مخصوصا سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی که توانست تصاویر بسیار زیبایی را به ثبت برساند که اوج هنرنماییی اش، ثبت تصاویر در حالت پرتره بود. هر چند در بخش ضبط ویدئو و قابلیت های در نظر گرفته شده در این زمینه توقعات بیشتری از سنسور های دوربین قدرتمند هواوی Y8p داشتیم.

در بخش مشخصات سخت افزاری بهره بردن از پردازنده Kirin 710F عملکرد رضایت بخشی را مخصوصا در تست های بنچمارک و گیم پلی های سنگین از خود به نمایش گذاشت. باتری 4000 میلی آمپر ساعتی نیز با توجه به صفحه نمایش اولد در نظر گرفته شده انتخاب معقولی به نظر می رسد و در تجربه کاربری یک هفته ای که داشته ایم باید گفت عملکرد رضایت بخشی را از طول عمر مفید باتری شاهد بودیم.

رابط کاربری EMUI 10.1 نیز به سیستم عامل اندروید 10 قابلیت های جذابی از جمله حالت شب (night mode) را در کنار حالت های مختلف دکمه های ناوبری به همراه دارد. البته عدم حضور سرویس خدمات گوگل، سبب شده تا دیگر نتوانید از نرم افزار های تحت مالکیت گوگل بهره مند شوید. هرچند پلتفرم HMS اختصاصی در نظر گرفته شده اکثر نرم افزاری های محبوب را در اختیار شما قرار می دهد.

پست های مرتبط

آیفون SE 4 اپل در ماه مارس سال 2025 به همراه مودم اختصاصی خود شرکت عرضه می‌شود

گوگل اولین پیش‌نمایش نسخه توسعه‌دهنده اندروید 16 را منتشر کرد

آیفون 17 ایر با ضخامت شش میلی‌متر از آیفون 6 هم باریک‌تر خواهد بود !