ایسوس از خانواده محصولات TUF با معرفی مادربرد P67 Sabertooth رونمایی کرد و پس از آن مادربرد های متنوعی از خانواده جنگنده ایسوس روانه بازار شدند. خانواده TUF که در سال های گذشته، تغییرات بسیاری را به خود دیدند، اکنون به عنوان یک محصول میان رده نیز تولید می شوند.
مصداق بارز این موضوع، تولید مادربرد ASUS TUF B360M-Plus Gaming S با قیمت 120 دلار است که البته با توجه به ارزش دلار در ایران، به هیچ عنوان نمی توان صفت ارزان قیمت را برای آن لحاظ کرد! مادربرد جدید ایسوس که نام بسیار طولانی و چند منظوره ای دارد، در حقیقت تمامی ویژگی های خود را توسط نام طولانی به کاربران منتقل می کند.
ابتدای نام مادربرد که به سری TUF و بهره مندی از ویژگی های انحصاری این خانواده اشاره دارد، طول عمر و کارایی بالا را به کاربران یادآور می شود. ایسوس در مادربرد TUF B360M-Plus Gaming S از چوک، ماسفت و خازن های اختصاصی سری TUF در مدار تغذیه استفاده کرده و در پنل پشت نیز کاور اختصاصی به چشم می خورد.
چیپ ست اینتل B360 از پردازنده های سوکت LGA1151 اینتل پشتیبانی می کنند و با توجه به استاندارد micro-ATX، ایسوس به نصب مادر تغذیه 3+4 فاز بسنده کرده است. با توجه به مدار تغذیه 7 فاز ایسوس، پردازنده های سری Core i3/i5/i7 به عنوان گزینه های ایده آل توصیه می شوند.
برای راه اندازی پردازنده های نسل هشتم اینتل موسوم به Coffee Lake یک سوکت 8 پین منبع تغذیه لحاظ شده است. همچنین برای راه اندازی مادربرد به یک پاور مجهز به سوکت 24 پین نیاز دارید. ابعاد کوچک مادربرد سبب حذف ویژگی ها و امکانات جدید نشده و مادربرد ایسوس از فناوری های نوین بهره می برد.
چهار اسلات حافظه DDR4 از حداکثر 64 گیگابایت رم با فرکانس 2666 مگاهرتز و به صورت چینش دو کاناله پشتیبانی می کنند. برای نصب کارت گرافیک، یک اسلات PCI-E نسل سوم با 16 مسیر مجزا لحاظ شده و برای نصب تجهیزات جانبی PCI-E 3.0 x1 مشاهده می شود.
دو اسلات M2 با قابلیت پشتیبانی از درایو های استاندارد 2280 به عنوان یک راه حل سریع برای نصب و همچنین دریافت عملکرد بی نظیر در مادربرد جدید ایسوس وجود دارد. یکی از اسلات های M2 از پهنای باند PCI-E 3.0 x4 و اسلات دیگر از پهنای باند SATA 6 Gbps بهره می برند. البته ایسوس اسلات سوم M2 را نیز در اختیار کاربران قرار داده که فقط از کارت های شبکه بی سیم CNVi WLAN با طول 30 میلی متر پشتیبانی می کند. در صورتی که قصد استفاده از درایو های ساتا را دارید، شش پورت SATA 3 با پهنای باند 6 گیگابیت در ثانیه در دسترس شما قرار دارد.
تجهیزات شبکه در مادربرد TUF B360M-Plus Gaming S توسط کنترلر Intel i219-V تغذیه می شوند. کارت صدای به کار رفته در مادربرد جدید ایسوس به چیپ ست 6 کاناله Realtek ALC887 با خازن های audio-grade و لایه مدار ایزوله شده مجهز شده است. کارت صدای ایسوس شامل سه خروجی می شود و عدم نصب خروجی Optical برای کاربرانی با کاربرد مالتی مدیا خوشایند نخواهد بود.
ارتباطات USB شامل طیف وسیعی از پورت ها شامل دو عدد USB 3.1 نسل دوم از نوع Type-A و چهار پورت USB 3.1 نسل اول (سه عدد Type-A و یک عدد Type-C) می شود که دو عدد از آنها توسط هدر و در پنل جلوی کیس در دسترس قرار می گیرند.
بهره مندی از نورپردازی RGB در مادربرد ها به امری مرسوم تبدیل شده و محصول جدید ایسوس نیز در گوشه سمت راست بالای مادربرد از یک نوار RGB استفاده می کند که عبارت TUF GAMING روی آن درج شده است. همچنین یک عدد هدر 4 پین نیز روی مادربرد 120 دلاری ایسوس لحاظ شده تا کاربران بتوانند یک رشته نوار RGB را به آن متصل کنند. تمامی تجهیزات نور پردازی توسط کاربر و با استفاده از نرم افزار اختصاصی ایسوس به نام Aura Sync RGB کنترل می شوند.