آسیبپذیری جدیدی در اپلیکیشن پیامرسان واتس اپ به تازگی کشف و اعلام شده است که برای مدتی طولانی امکان سواستفاده از اطلاعات خصوصی کاربران را به هکرها داده است.
به گزارش ایسنا، اپلیکیشن پیامرسان واتساپ که یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین پیامرسانهای جهان است نیز از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی میکند و از پروتکلهای پیشرفتهای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است.
این اپلیکیشن که برای تمامی سیستمهای عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیامرسان جهان را گرفت. واتساپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آنها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.
بر اساس گزارش وب سایت CNBC، حالا به تازگی کارشناسان امنیتی با تحقیق و بررسیهای صورت پذیرفته دریافته و اعلام کردهاند که آسیب پذیری و باگ امنیتی جدیدی در واتساپ وجود داشته که پیامهای رد و بدل شده کاربران در محیط این پیامرسان را به هکرها و مجرمان سایبری وابسته به یک شرکت خارجی تحت عنوان NSO فرستاده است و آنها از این طریق توانستهاند بدافزارهای موردنظر خود را به واسطه تماسهای مکرر به کاربران که معمولاً نیازی به پاسخگویی کاربر نداشته است، بر روی دستگاه قربانیان نصب کنند و به اطلاعات خصوصی آنها دسترسی پیدا کنند.
گفته میشود این تماسها بعد از آلوده سازی دستگاه و گوشی هوشمند قربانیان از لاگ و تاریخچه تماسهای کاربران حذف میشده است.
واتس اپ که همواره به عنوان امنترین پیامرسان در جهان شناخته شده، بعد از انتشار این خبر اعلام کرده که نسخه بهروزرسانی شده جدیدی را به منظور برطرف شدن مشکل و باگ امنیتی مذکور منتشر کرده است و بدین ترتیب از تمامی کاربرانش نیز درخواست کرده که هرچه سریعتر دستگاههای خود را بهروزرسانی کنند تا در معرض خطر نصب بدافزار و نقض حریم خصوصی خود قرار نگیرند.
شرکت فیسبوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتساپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیتهای جدید به دنبال جذب و حفظ طرفداران این پیامرسان محبوب بوده است.
طبق آمار منتشر شده در ژانویه ۲۰۱۸، پیامرسان واتس اپ هماکنون میزبان بالغ بر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.