مدلهای آیفون 16 و آیفون 16 پرو با طیف وسیعی از تغییرات ارائه شدند. به نظر میرسد اپل توجه زیادی به قابلیت تعمیر این سری داشته است. تعمیر باتری بسیار آسان شده، به طوری که یک آزمایش نشان میدهد تعویض باتری در آیفون 16 تنها کمتر از 90 ثانیه طول میکشد. اما این گوشیها بیاشکال هم نیستند، مثلاً اپل گفته بود که گلس سرامیک شیلد در جلو و پشت گوشی به راحتی نمیشکند، اما یک تست افتادن گوشی نشان داد که آیفون 16 پرو مکس هم مثل نسخه قبلیاش به راحتی میشکند.
تست افتادن آیفون 16 پرو مکس توسط Allstate نشان میدهد که آیا شرکت اپل گلس جدید را از قبل محکمتر کرده یا خیر. قبل از فهمیدن نتیجه باید در نظر داشت که مدل پرو از نظر اندازه افزایش یافته که این یکپارچگی کلی ساختار گلس را به خطر میاندازد. خب! نسل دوم فناوری گلس سرامیک شیلد امسال با اجزای سرامیکی بهتر دوام دستگاه را افزایش داد. Allstate تست افتادن آیفون 16 پرو مکس را با استفاده از دستگاه DropBot انجام داد. گوشی از ارتفاع دو متر افتاد. آزمایشهای مختلفی برای برخورد جلو و پشت گوشی صورت گرفت. غیر ازینکه گلس به شدت ترک خورد، فریم تیتانیومی هم آسیب دید. این آیفون 16 پرو مکس در حالت فعلیاش غیرقابل استفاده شد، چراکه محفظه دوربین هم شکست، البته که این مسئله قابل تعمیر است. در هر صورت در تست انجامشده میتوان مشاهده کرد که گلس سرامیک شیلد به راحتی مانند مدلهای قبلی میشکند.
باید توجه داشت که هیچ گوشی هوشمندی از DropBot جان سالم به در نبرده و این آزمایش تنها نشان میدهد که شیشه در صورت افتادن از ارتفاع خاصی مستعد شکستن است. توجه داشته باشید که اینها آزمایش هستند و در دنیای واقعی، آیفون 16 پرو مکس میتواند با توجه به عوامل مختلف مثل مکان و جهت سقوط جان سالم به در ببرد. از نظر یک شکست دیگر، آیفون 16 پرو مکس نتوانست گلکسی اس 24 اولترا را در تست تخلیه باتری شکست دهد و دوربینهای این دستگاه هم با یکی از بهترینهای بازار برابری نمیکند، چراکه در تست DxoMark رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.
آزمایش تخریب گوشی آیفون 16 پرو مشخص کرد که تراشه A18 پرو کوچکتر از A17 پرو شده است