AMD پس از خاتمه دادن به استفاده از معماری‌های Vega و Polaris، تنها آپدیت‌های بسیار ضروری را برای آن‌ها ارائه می‌دهد

شرکت AMD تأیید کرده است که در آینده تنها پچ‌های امنیتی حیاتی را برای معماری‌های Polaris و Vega خود در ویندوز ارائه خواهد کرد. این شرکت اکنون تأیید کرده است که معماری‌های Vega و Polaris را کنار گذاشته است. این معماری‌های مبتنی بر GCN به بخش پکیج درایور مخصوص تعمیر و نگهداری 23.19 منتقل شده‌اند که همان بخش رسمی برای RX 5000 و سری‌های جدیدتر نیست.

در آینده، AMD به‌روزرسانی‌های مهمی را برای محصولات مبتنی بر Polaris و Vega از طریق یک پکیج درایور جداگانه، از جمله به‌روزرسانی‌های مهم امنیتی و عملکردی در دسترس را ارائه می‌کند. این پشتیبانی بیشتر در محصولاتی اتفاق می‌افتد که AMD آن‌ها را به عنوان میراث خود دسته بندی می‌کند، در این صورت گیمرها همچنان می‌توانند از بازی های مورد علاقه خود در محصولات مبتنی بر Polaris و Vega لذت ببرند. AMD به صراحت پایان پشتیبانی از ویندوز را اعلام نکرده است، اما بیش از یک ماه است که هیچ به‌روزرسانی برای این کارت گرافیک‌ها وجود ندارد. در نتیجه، درایورهای آینده این کارت‌ گرافیک‌ها احتمالاً فاقد بهینه‌سازی مکرر برای بازی و پشتیبانی از نرم‌افزار جدید باشند. AMD رسماً قطع پشتیبانی از معماری Vega و Polaris را در درایور منبع باز AMDVLK خود در لینوکس تأیید کرده است. تغییرات برای نسخه Q4 تایید می‌کند که معماری‌های GFX8 و GFX9 که Vega و Polaris را در بر می‌گیرند، دیگر پشتیبانی نمی‌شوند. گیمرها هنوز هم می‌توانند این معماری‌ها را در هسته‌های AMDGPU و درایورهای Mesa RADV حفظ‌شده توسط جامعه پیدا کنند.

تصمیم AMD برای توقف پشتیبانی از معماری های Polaris و Vega تعجب آور نیست، با توجه به اینکه این معماری‌ها چندین سال قدمت دارند و با گزینه‌های جدیدتر جایگزین شده‌اند. با این حال، این نکته حائز اهمیت است که AMD همچنان در حال ارائه به‌روزرسانی‌های حیاتی برای این معماری‌ها است و گیمرها همچنان می‌توانند از آن‌ها برای اجرای بازی‌های مورد علاقه خود استفاده کنند. باید دید که این معماری‌ها تا چه زمانی برای اهداف بازی مرتبط باقی می‌مانند، اما در حال حاضر، آن‌ها هنوز یک گزینه مناسب برای گیمرهایی هستند که از نگران بودجه هستند و به جدیدترین و بهترین سخت افزار نیاز ندارند. شایان ذکر است که Adobe Premiere Pro به حداقل 4 گیگابایت GPU VRAM نیاز دارد و Adobe حداقل 8 گیگابایت را برای عملکرد مطلوب توصیه می‌کند. کارت گرافیک‌های Radeon Pro Vega 56  و Radeon Pro Vega 64  به عنوان پردازنده‌های گرافیکی پشتیبانی‌شده برای Premiere Pro ذکر شده‌اند، اما Radeon RX 570 و RX 580 این‌چنین نیستند. این نشان می‌دهد که معماری Vega همچنان برای برنامه‌های حرفه‌ای مرتبط است، حتی اگر به‌روزرسانی‌های منظم را برای بازی دریافت نکند. AMD پیش‌تر اعلام کرده بود که معماری‌های گرافیکی Polaris و Vega پایدار و کارآمد هستند و از تنظیم نرم‌افزاری معمولی مکرر استفاده نمی‌کنند.

پست های مرتبط

کارت گرافیک گیمینگ RTX 5070 Ti سری Blackwell انویدیا احتمالاً 8960 هسته داشته باشد

شرکت انویدیا تا پایان سال 2024 موجودی انواع پردازنده‌های گرافیکی GeForce RTX 4070 را به اتمام می‌رساند

پردازنده‌های گرافیکی GeForce RTX 50 Blackwell شرکت انویدیا تاثیر چشمگیری روی بازار خواهند گذاشت