برای بسیاری از ما، انجام بازیهای ویدیویی مانند استراحت کردن، یافتن فضایی برای معاشرت در میان افرادی با همان علاقه است. طبق یک گزارش، تقریباً 90 درصد از مردم حداقل از یک نوع بازی های ویدیویی استفاده می کنند. بازی های ویدیویی با شکل و شمایل های مختلف حالا طیف وسیعی از مخاطبان را شامل می شوند.
بازی های رایانه ای دنیا را بزرگتر کرده اند
با تبدیل شدن تلفنهای همراه به رایانههای کوچک، مردم به راحتی به بازیهای بسیار جذاب دسترسی پیدا می کنند. این امر ویژگی های خاص خود را دارد و باعث شده که بازی های موبایلی به راحتی در دستان کودکان خردسال هم قرار بگیرد.
انجام بازی های ویدیویی همیشه با افسردگی، انزوا و پرخاشگری مرتبط بوده است، به ویژه در کودکان و بزرگسالان. این شاید به خاطر مغز توسعه نیافته آنها باشد که فکر می کند هر اتفاقی که در بازی می افتد می تواند در دنیای واقعی نیز اتفاق بیفتد.
با این حال، درست مانند هر فعالیتی که دو طرف دارد، بازی ها نیز مزایایی برای ارائه دارند. اگر بتوانید زمان محدودی را که صرف بازیهای ویدیویی میکنید حفظ کنید، میتواند در موارد زیر به شما کمک کند.
مزایای بازی های ویدیویی برای کودکان و بزرگسالان
بازی ها همیشه شهرت بدی داشته اند و خیلی ها می گویند که باید بازی های رایانه ای را ترک کنند.
اما، با کمال تعجب، دیده شده است که بازی ها چیزهای بیشتری نسبت به هیجان برای ارائه دارند و راهی عالی برای گذراندن آخر هفته شما هستند.
اگر بتوان بازیها را بر اساس افرادی که بازی میکنند محدود کرد و در حد اعتدال نگه داشت، بچهها و بزرگسالان میتوانند از نظر آموزشی، اجتماعی و فیزیکی رشد کنند.
1. مهارت های حل مسئله را آموزش دهید
بازی های ویدیویی همگی برای لذت بردن و گذراندن وقت نیستند. در قلب هر بازی یک سری موارد مهم ذکر شده است که به شما در حل مشکلات کمک شایانی می کند.
برخی تحقیقات انجام شده است که در آن کارشناسان ادعا کرده اند که کودکانی که بازی های ویدیویی انجام می دهند در مقایسه با کودکانی که هیچ بازی ای انجام نمی دهند در زمینه های زیر برتری دارند.
برنامه ریزی.
سازماندهی.
تفکر انعطاف پذیر.
2. مهارت های اجتماعی خود را تقویت کنید
برای برخی از کودکان و بزرگسالان دوست یابی و قرار گرفتن در دنیای واقعی دشوار است. بازی های ویدیویی می توانند پناهگاه مورد نیاز آنها باشند. آنها می توانند افرادی را با ویژگی های شخصیتی و علایق یکسان پیدا کنند و در حین لذت بردن از بازی های مورد علاقه خود با آنها معاشرت کنند.
علاوه بر این، بازیهای ویدیویی چیزی را به بچهها میدهد تا در مدرسه درباره آن صحبت کنند. علاقه به بازی می تواند به کودکان کمک کند دوستانی با همان علاقه در دنیای واقعی پیدا کنند.
3. آموزش ویژگی های مدیریتی
افرادی که بازی های ویدیویی آنلاین را با دوستان خود بازی می کنند، بسته به اینکه چه کسی آن مهارت خاص را در آن بازی دارد، به نوبت رهبری تیم را بر عهده دارند. توضیح و نمایش بازی ها برای ایجاد ویژگی های مدیریتی خوب است.
علاوه بر این، بازیهای چند نفره آنلاین فرصتهای فردی برای شرکت، تصمیم گیریهای حیاتی و گاهی هدایت تیم را ارائه میدهند. و اگر بتوانید اهمیت خود را با مهارت های خود ثابت کنید، هیچ کس برای شما مهم نیست که چند ساله هستید.
فرض کنید در حال بازی کردن عنوانی مانند Rainbow Six هستید، باید موارد زیادی را برای مدیریت یاد بگیرید تا بتوانید تیم خود را پیروز کنید.
4. توانایی شناختی را بهبود می بخشد
جای تعجب نیست که انجام بازی های ویدیویی به طور قابل توجهی توانایی شناختی شما را افزایش می دهد. بازیکنان بسیار ماهر می توانند به راحتی در هر موقعیتی فکر کنند و هر شی سه بعدی را به طور موثر درک کنند.
به عنوان مثال، بازیهای اکشن مانند Call Of Duty و Player Unknown Battleground که همه توجه منفی را در رسانههای اصلی به خود جلب میکنند، ممکن است برای هماهنگی و چیدن استراتژی های مختلف مفید باشند.
5. علاقه مند شدن به حیطه هنر
بازی های رایانه ای به غیر از سرگرم کردن، مجموعی از هنرهای بصری و دیداری می باشد. خیلی از بازی ها با جلوه های بصری شگفت انگیز، واقع گرایانه یا هنری خود هر بیننده ای را ترغیب می کنند که دست بکار شود. ممکن است در این راه یک آرتیست دو بعدی یا سه بعدی شوید.
افکار ایجاد شده نهایی
مانند هر فعالیتی، استفاده بیش از حد از بازی های رایانه ای می تواند مضر باشد. اما، اگر آن را به مقدار مناسب محدود کنید، می تواند تأثیر مثبتی بر زندگی شما داشته باشد.
در مورد این مقوله، بازی بیش از حد هم از بسیاری جهات برای سلامتی خطرناک است. با این حال، اگر آن را به مقدار مناسب محدود کنید، می تواند تأثیر مثبتی بر سلامت روان شما داشته باشد، مهارت های اجتماعی شما را تقویت کند و خلاقیت شما را تغذیه کند.
نظر شما در مورد بازی های رایانه ای چیست؟