چیزی در حدود 5 سال از تولید اولین تلویزیون های OLED توسط شرکت LG می گذرد؛ این کمپانی کره ای در تمام این سالها مشکلات بسیاری را در مورد این فناوری حل کرده و تصاویری که امروز در تلویزیون های OLED نمایش داده می شوند، بسیار متفاوت از مدل های اولیه هستند. شدت نور، رنگ های آبی، طول عمر پنل، سرعت پاسخ به فرکانس و… از جمله مواردی بودند که در طول این 5 سال، تلویزیون های OLED را تحت الشعاع قرار داده بودند.
به زعم رفع بسیاری از این مشکلات، اما تلویزیون های این کمپانی همچنان با مشکل “شبح تصویر” یا همان Burin In روبرو هستند. متاسفانه همین عامل باعث شده است تا فروش تلویزیون های OLED در یک سال اخیر تا کنون، از پیشبینی های این شرکت کمتر شود. بارها شاهد رسانه ای شدن این نقطه ضعف تلویزیون های OLED بوده ایم. هرچند که تلویزیون های OLED شرکت LG در زمینه دقت رنگ و شارپ تصاویر از امتیازهای بالایی برخوردار هستند، اما در حوزه طول عمر، بازی را به تلویزیون هایی مانند QLEDهای سامسونگ واگذار می کنند.
در سال 2013 دو نفر از خریداران تلویزیون های OLED شرکت ال جی در سازمان حمایت از مصرف کنندگان استرالیا شکایتی را مطرح کردند. آنها ادعا کرده بودند که تلویزیون OLED آنها طی کمتر از یک سال با مشکل شبح تصویر و سوختگی پیکسل ها مواجه شده و پس از مراجعه به خدمات پس از فروش شرکت ال جی، این شرکت از تعمیر رایگان آنها سرباز زده است.
خدمات پس از فروش LG به این دسته از خریداران گفته است که شرایط گارانتی درون دفترچه به وضوح می گوید که مشکلات Burn In و سوختگی در این سطح را پوشش نمی دهد. در سال 2016 شرکت LG تحت فشارهای بین المللی، قوانین و شرایط ضمانت نامه های خود در قبال تلویزیون های OLED را تغییر داده و برخی مشکلات را به زیر چتر گارانتی برد. اما این دادگاه در استرالیا، حتی با وجود تنها دو شاکی ادامه یافته و در سال 2015، این پرونده به دادگاه فدرال استرالیا رسید.
حال این دادگاه رای به محکومیت شرکت LG داده و این کمپانی را محکوم به پرداخت 110 هزار دلار جریمه کرده است.