مسئولین فیسبوک قوانین جدیدی را برای این شبکه اجتماعی در نظر گرفتند و البته رابط های کاربری جذاب تری را به آن اضافه کردند. تمام این فعالیت ها تنها برای این بود تا کاربران بار دیگر به سمت این شبکه اجتماعی قدیمی کشیده شوند. البته فیسبوک در این میان قرار داد های همکاری با شرکت های دیگر برقرار کرد که یکی از آن ها وایبر بود.
وایبر که یکی از پیام رسان های محبوب در کشور امریکا به حساب می آید، تن به همکاری با فیسبوک داد و این دو شرکت رابطه دوستانه بسیار خوبی را با هم برقرار کردند. بعد از آن اما حواشی دامان فیسبوک را گرفت که در راس آن ها دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا قرار داشت.
ترامپ بعد از حواشی که در توییتر به وجود آورده بود، دست به اقدامی عجیب در شبکه اجتماعی فیسبوک زد. وی بدون هیچ گونه احترام و ادبی به نسبت کاربران، در پست فیسبوک خود با زبان تند و بصورت کاملا مستقیم تمام مخلفان خود را تهدید کرد. همین امر سبب شد تا بسیاری از اندیشمندان و اساتید دانشگاه های معتبر امریکا، در نامه ای سرگشاده اعتراض خود را به عرض مارک زاکربرگ برسانند.
اما در اقدامی عجیب تر زاکربرگ هیچ عکس العملی را از خود نشان نداد. این در حالی بود که در چند ماه اخیر بسیاری از اندیشمندان و البته کاربران و حتی شهروندان امریکایی خواستار لغو فعالیت دونالد ترامپ در شبکه های اجتماعی چون فیسبوک و توییتر شده اند.
با تمام این اتفاقات، وایبر گویا دیگر تحمل نیاورد و بالاخره رابطه همکاری دوستانه خود را با فیسبوک بصورت کامل قطع کرد. مدیر وایبر اعلام کرد “فیسبوک ارزیابی ضعیفی از نقش خود در دنیای امروزی داشته و سو استفاده از اطلاعات شخصی و عدم محافظت از آن ها سبب شده تا دیگر نتوانیم با آن ها همکاری داشته باشیم”