هرآنچه از هواوی میت 40 پرو پلاس باید بدانیم / پرچمداری همه چیز تمام

دیروز بصورت رسمی شاهد رونمایی جدیدترین پرچمداران خانواه میت 40 هواوی بودیم و در میان اعضای این خانواده هواوی میت 40 پرو پلاس به عنوان گل سر سبد گوشی های هوشمند این شرکت حضور داشت. پرچمداری که در کنار طراحی زیبا مشخصات فنی قدرتمندی را با خود به همراه داشت. در این مقاله نگاهی دقیق تر خواهیم داشت به مشخصات فنی در نظر گرفته شده برای این پرچمدار قدرتمند.

مشخصات هواوی میت 40 پرو پلاس

طراحی و صفحه نمایشی

طراحی در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند را می توان ترکیبی از طراحی میت 30 پرو و هواوی پی 40 پرو دانست. در نمای رو به رویی شاهد حضور صفحه نمایشی 6.67 اینچی با رزولوشن 2772×1344 پیکسلی از نوع اولد می باشیم که در قسمت های کنار خمیدگی های بسیار جذابی را نیز با خود به همراه دارد. هواوی نام Flex OLED را برای این صفحه نمایش در نظر گرفته است.

در بخش طراحی صفحه نمایش شتاهد حضور ناچ زیبای اینفینیتی O می باشیم که با توجه به اینکه هواوی میت 40 پرو پلاس به دوربین سلفی دوگانه ای مجهز شده، این طراحی ما را به یاد صفحه نمایشی هواوی پی 40 پرو می اندازد. این صفحه نمایش توانایی ارائه نرخ بروزرسانی 90 هرتز را دارد. با توجه به بهره بردن از پنل اولد شاهد قرار گیری قابلیت امنیتی سنسور حسگر اثر انگشت در زیر صفحه نمایش می باشیم.

شاید توقع می رفت که پرچمداران جدید خانواده میت 40 به صفحات نمایشی با نرخ بروزرسانی 120 هرتز مجهز شوند اما این اتفاق رخ نداد. مدیر عامل هواوی در مراسم رونمایی اعلام کرد که براحتی می توانستیم صفحات نمایشی با نرخ 120 هرتز را برای پرچمداران جدید خود در نظر بگیریم، اما با توجه به مصرف انرژی بالای صفحات نمایش با نرخ بروزسانی 120 هرتز تصمیم گرفتیم که نرخ بروزرسانی 90 هرتز را برای صفحات نمایش پرچمداران جدید خود در نظر بگیریم.

دوربین

هموازه پرچمداران سری میت هواوی سنسور های دوربین قدرتمندی را با خود به همراه داشتند و توانستند تا به امروز عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش بگذارند. میت 40 پرو پلاس نیز از این اتفاق مستثنی نبود و توانست با بهره بردن از سنسور های دوربین قدرتمند عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش بگذارد.

ناچ اینفینیتی O در نظر گرفته شده در قسمت بالایی و گوشه سمت چپ صفحه نمایش دو سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. یک سنسور اصلی 13 مگاپیکسلی با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.4 و فاصله کانونی 12 میلی متری به همراه سنسور سنجش  عمق یا همان TOF سنسور های دوربین سلفی دوگانه این گوشی هوشمند را تشکیل می دهند.

سنسور اصلی در نظر گرفته شده توانایی ضبط ویدئو با حداکثر کیفیت 4K و نرخ 60 فریم در ثانیه را خواهد داشت. در کنار سنسور های دوربین سلفی شاهد حضور سنسور تشخیص چهره سه بعدی نیز بودیم که در کنار قابلیت امنیتی مطئنی که با خود به همراه دارد، قابلیت جذاب دیگری را نیز ارائه می کند.

از جمله قابلیت های جذاب این سنسور می توان به eye contorol اشاره کرد که برای مثال زمانی تماس ورودی دریافت می کنید با نگاه کردن به صفحه نمایش گوشی، صدای زنگ بصورت خودکار کم می شود و یا زمانی که صفحه نمایش قفل است و شما به صفحه نمایش نگاه می کنید اعلان هایی از جمله ساعت و اعلان هایی مهمی چون دریافت پیام برای شما نمایان می شود.

در قسمت پشتی اما پنج سنسور دوربین در چیدمانی دایره ای شکل زیبایی کنار یکدیگر قرار گرفته اند. یک سنسور اصلی 50 مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دریچه دیافراگم f/1.9 مجهز به قابلیت لرزشگیر اپتیکال یا همان OIS در کنار سنسور 20 مگاپیکسلی فوق عریض با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.4 با قابلیت فیلمبرداری سینماتیک در کنار سنسور 8 مگاپیکسلی پریسکوپ با قابلیت زوم 10 برابری اپتیکال و سنسور 12 مگاپیکسلی تله فوتو با قابلیت زوم 3 برابری اپتیکال و یک سنسور TOF، سنسور های دوربین هواوی میت 40 پرو پلاس را شکیل می دهند.

سنسور های تله فوتو و پریسکوپ در نظر گرفته شده همانند سنسور اصلی به لرزشگیر اپتیکال یا همان OIS مجهز شده اند. سنسور اصلی نیز توانایی ضبط ویدئو با حداکثر کیفیت 4K و نرخ 60 فریم در ثانیه را خواهد داشت. از نکته های جالب توجه قابلیت فبلمبرداری سینماتیک برای سنسور فوق عریض بود که در ضبط ویدئو توانایی عملکرد بسیار خوبی خواهد داشت.

پردازنده و باتری

تا به امروز گوشی های هوشمند سری میت هواوی به جدیدترین و قدرتمند ترین پردازنده های اختصاصی این شرکت مجهز شده اند. هرچند هواوی با توجه به تحریم های اعمال شده و قطع همکاری با TSMC برای تولید جدیدترین پردازنده اختصاصی Kirin خود با مشکات بسیار جدی رو به رو شده بود اما بالاخره هواوی میت 40 پرو پلاس به پردازنده Kirin 9000 مجهز شد.

Kirin 9000 اولین پردازنده 5 نانومتری این شرکت می باشد که توانایی پشتیبانی از شبکه های اینترنتی نسل پنجم یا همان 5G را نیز خواهد داشت. 15.3 میلیار ترانزیستور برای این پردازنده قدرتمند در نظر گرفته شده و به ادعای هواوی توانایی عملکرد بهتر 30 درصدی به نسبت پردازنده A14 بایونیک اپل خواهد داشت.

پردازنده گرافیکی جدید و قدرتمند Mali-G78 MP24 نیز این پرچمدار را همراهی می کند. در بخش باتری اما شاهد حضور باتری با میزان ظرفیت 4400 میلی آمپر ساعتی بودیم که انتخاب بسیار درست و منطقی به نظر می رسد اما نکته اصلی شارژر های در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند می باشد.

شارژر 66 واتی مجهز به شارژ سریع قدرتمندی این گوشی هوشمند را همراهی می کند که در میان پرچمداران حال و حاضر از این نظر هواوی میت 40 پرو پلاس قدرتمند ترین شارژر کابلی را با خود به همراه دارد. البته هنوز مشخصات قدرتمند در بخش شارژر تمام نشده و این پرچمدار می تواند از شارژر 50 واتی وایرلس مجهز به شارژ سریع نیز پشتیبانی کند.

میت 40 پرو پلاس از استاندارد ضد آب بودن IP68 نیز پشتیبانی می کند. این پرچمدار در دو رنگ خاص Ceramic White و Ceramic Black معرفی شد که جذابیت بصری زیبایی به این گوشی هوشمند بخشیده است. این پرچمدار در کنار بهره بردن از مشخصات فنی قدرتمند که جای هیچ حرف و حدیثی را باقی نگذاشت، قیمت نجومی نزدیک به 1400 یورویی را نیز با خود به همراه داشته.

پست های مرتبط

شرکت LG مانیتور گیمینگ هزار دلاری UltraGear 27GX790A را عرضه کرد

اپل چهارمین نسخه بتای iOS 18.2 را برای تمامی مدل‌های سازگار آیفون منتشر کرد

آیفون SE 4 اپل در ماه مارس سال 2025 به همراه مودم اختصاصی خود شرکت عرضه می‌شود