بعد از شایعات بسیار منتشر شده از جدیدترین پرچمداران وان پلاس بالاخره امروز در رویدادی آنلاین بدون حضور حضار بدلیل شیوع کرونا ویروس، شاهد رونمایی وان پلاس 8 و 8 پرو بودیم. به نسبت پرچمداران دیگر اتفاق جدیدی برای این پرچمداران رخ نداد اما وان پلاس همانند گذشته نشان داد که توانایی رقابت با غول های قدرتمند این عرصه را دارد.
وان پلاس 8 پرو
وان پلاس 8 پرو به عنوان گل سر سبد گوشی های هوشمند این شرکت از مشخصات فنی قدرتمند تری به نسبت مدل استاندارد بهره برده است. برای اولین بار وان پلاس مشخصات جالبی را برای این گوشی هوشمند در نظر گرفته که نگاهی اجمالی به این مشخصات خواهیم داشت و در مقاله ای دیگر به جزئیات دقیق این مشخصات خواهیم پرداخت.
برای اولین بار در میان گوشی های هوشمند این شرکت شاهد استفاده از طراحی ناچ زیبای اینفینیتی O بودیم. از اولین اتفاق های رقم خورده در این رویداد می توان به استفاده از چهار سنسور برای دوربین اشاره کرد که پیش از هیچکدام از گوشی های هوشمند این شرکت از این تعداد سنسور برای دوربین بهره نبرده بودند.
صفحه نمایش 6.78 اینچی با رزولوشن فوق العاده 3168×1440 پیکسلی که به لطف بهره بردن از ناچ زیبای اینفینیتی O توانایی ارائه نسبت تصویر بالای 20 به 9 را دارد. به لطف بهره بردن از پنل امولد نیز شاهد قرار گیری سنسور حسگر اثر انگشت در زیر صفحه نمایش این گوشی هوشمند بودیم.
شاید به نسبت پرچمداران دیگر چندان اتفاق جدید برای سنسور های دوربین رقم نخورده باشد اما نمی توان منکر قدرت این سنسور ها شد. برای دوربین سلفی در بریدگی ناچ اینفینیتی O صفحه نمایش، شاهد قرار گیری سنسرو 16 مگاپیکسلی می باشیم که توانایی ضبط ویدئو 1080 پیکسلی با سرعت 30 فریم در ثانیه را نیز خواهد داشت.
در قسمت پشتی نیز یک سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی به همراه سنسور 48 مگاپیکسلی فوق عریض و سنسور 8 مگاپیکسلی تله فوتو با قابلیت زوم 3 برابری هیبرید و سنسور فیلتر رنگ، سنسور های دوربین این پرچمدار جدید وان پلاس را تشکیل می دهند.
در بخش مشخصات سخت افزاری نیز شاهد حضور دوباره پردازنده اسنپدراگون 865 بودیم. بهره بردن از چنین پردازنده ای سبب شده تا وان پلاس 8 پرو توانایی پشتیبانی از شبکه های اینترنتی نسل پنجم یا همان 5G را نیز داشته باشد. رم های 8 و 12 گیگابایتی به همراه حافظه های داخلی 128 و 256 گیگابایتی از دیگر مشخصات سخت افزاری در نظر گرفته شده می باشند.
باتری 4510 میلی آمپری نیز به شارژر کابلی و بی سیم 30 واتی مجهز شده که عملکرد بسیار خوبی را از خود با توجه به مقایسات صورت گرفته از خود به نمایش گذاشته اند. 8 پرو به تکنولوژی شارژ معکوس نیز مجهز شده است.
وان پلاس 8
مدل استاندارد اما به طبع از مشخصات فنی ضعیف تری به نسبت مدل پرو بهره مند شده. طراحی در نظر گرفته شده برای صفحه نمایش و نیز قسمت پشتی این گوشی هوشمند همانند مدل پرو می باشد، تنها با این تفاوت که در قسمت پشتی به جای استفاده از چهار سنسور دوربین، وان پلاس 8 به سه سنسور دوربین مجهز شده.
صفحه نمایش 6.55 اینچی با پنل امولد و رزولوشن 2400×1080 پیکسلی که توانایی ارائه روشنایی 1100 شمع را نیز خواهد داشت و از استاندارد های HDR10 و HDR10+ نیز پشتیبانی می کند. در کنار این مشخصات، صفحه نمایش وان پلاس 8 توانایی ارائه نرخ بروزرسانی 90 هرتز را نیز خواهد داشت.
در بخش سنسور دوربین سلفی، مدل استاندارد نیز از سنسور 16 مگاپیکسلی بهره برده. در قسمت پشتی اما یک سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی به همراه سنسور 16 مگاپیکسلی فوق عریض و سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو برای ثبت تصاویر از فاصله نزدیک، سنسور های دوربین سه گانه این گوشی هوشمند را تشکیل می دهند.
دوربین وان پلاس 8 قادر به ضبط ویدئو با کیفیت 4K خواهد بود و بهره بردن همزمان از لرزشگیر اپتیکال یا همان OIS و لرزشگیر دیجیتال یا همان EIS کمک شایانی به عملکرد هرچه بهتر سنسور های دوربین این گوشی هوشمند کرده است.
باتری 4300 میلی آمپری در نظر گرفته شده نیز به شارژر 30 واتی شارژر سریع مجهز شده. این شارژر قادر خواهد بود تا باتری وان پلاس 8 را در مدت زمان نیم ساعته به 60 درصد برساند. همانند مدل پلاس، این گوشی نیز به پردازنده اسنپدراگون 865 مجهز شده که توانایی پشتیبانی از شبکه های اینترنتی 5G را نیز خواهد داشت.
منبع: oneplus