نحوه آرشیو کردن بازی ها در Nintendo Switch

کنسول Nintendo Switch در مورد فضای ذخیره کمی برای گیمرها چالش ایجاد می کند، اما نگران نباشید چون راه های دیگری هم برای مدیریت این مساله وجود دارد.

مدیریت حافظه

مدل 2017 Nintendo Switch  فقط 32 گیگابایت حافظه داخلی دارد، در حالی که Nintendo Switch OLED  ارتقا یافته آن را دو برابر کرده و به 64 گیگابایت می رساند. حتی در این صورت، احتمالاً می خواهید روی یک کارت microSD سرمایه گذاری کنید تا فضای موجود در کنسول خود را تقویت کنید.

اما اگر تمایلی به پرداخت پول اضافی برای کارت microSD ندارید ، یا اگر نمی توانید آن را بپردازید، سوییچ شما یک روش جایگزین برای آزاد کردن فضا بدون حذف کامل بازی از سیستم شما دارد و این آرشیو کردن نرم افزار است.

در این راهنما، ما به شما آموزش خواهیم داد که آرشیو چیست، چگونه بازی‌ها را در نینتندو سوییچ آرشیو کنید، و چرا روش مفیدی برای آزاد کردن فضای ذخیره ‌سازی ارزشمند است.

آرشیو کردن در نینتندو سوییچ چیست؟

نرم افزار بایگانی یک روش مفید برای آزاد کردن فضای روی نینتندو سوییچ است. این قابلیت فایل‌های بازی را از سیستم شما حذف می‌کند، اما داده‌ های ذخیره ارزشمندی را حفظ می‌کند و به راحتی می‌ توانید از جایی که در بازی متوقف کرده‌اید ادامه دهید.

بنابراین تفاوت بین بایگانی و حذف نرم افزار چیست؟ بایگانی کردن یک بازی نماد آن را روی داشبورد نینتندو سوییچ شما نگه می‌دارد و در صورت تمایل به دانلود مجدد آن، به راحتی قابل دسترسی است.

در مقایسه، حذف نرم‌افزار این نماد را حذف می‌کند، بنابراین اگر می‌ خواهید بازی خود را دوباره بازی کنید، باید دوباره به فروشگاه اینترنتی دست و پا گیر بروید تا بازی خود را دوباره دانلود کنید. اگر داشبورد تمیز و بدون درهم ریختگی می ‌خواهید، ممکن است ترجیح دهید بازی‌ها را حذف کنید، اما بایگانی باعث صرفه ‌جویی در زمان می ‌شود.

همچنین شایان ذکر است که بایگانی برای کارتریج های فیزیکی Nintendo Switch در دسترس نیست. در این حالت، داده ها در خود سبد خرید ذخیره می شوند، بنابراین بایگانی نرم افزار ضروری نیست. برای رسانه های فیزیکی در نینتندو سوییچ، فقط به روز رسانی و ذخیره داده هایی است که فضای ذخیره سازی را اشغال می کند.

نحوه آرشیو کردن بازی ها در نینتندو سوییچ

آرشیو کردن نرم‌افزار در نینتندو سوییچ فرآیند ساده‌ای است، اما نیازمند به جست جو در تنظیمات این کنسول دستی است. سپس ابتدا با برجسته کردن نماد چرخ دنده در پایین سمت راست و فشار دادن A وارد منوی تنظیمات سیستم کنسول خود شوید.

در منوی تنظیمات، دو راه برای آرشیو نرم افزار وجود دارد. هر دو در زیر منوی مدیریت داده یافت می شوند، بنابراین به آن قسمت بروید.

اولین روش آرشیو کردن نرم افزار در صورتی مفید است که فقط یک بازی باشد که قصد دارید قفسه بندی کنید. در زیر منوی Data Management، Manage Software  را انتخاب کنید، و لیستی از بازی هایی که در حال حاضر در نینتندو سوییچ دانلود شده اند به شما نمایش داده می شود.

بازی مورد نظر برای آرشیو را انتخاب کنید، سپس Archive Software و سپس Archive را انتخاب کنید. این کار فایل‌ های بازی را از سوییچ شما حذف می‌کند و در عین حال داده‌های ذخیره و نماد آن را در داشبورد کنسول شما در دسترس نگه می‌دارد.

اگر به دنبال آرشیو کردن بازی ها به صورت انبوه هستید، روش دوم بسیار مفید است. یک بار دیگر به زیر منوی Data Management بروید. این بار به جای Manage Software گزینه Quick Archive  را انتخاب کنید. این شما را به لیستی از تمام نرم افزارهای دانلود شده می رساند.

در منوی Quick Archive می توانید چندین بازی را برای بایگانی انتخاب کنید. به سادگی تمام بازی هایی را که می خواهید بایگانی کنید انتخاب کنید، سپس روی Archive Data و سپس Archive  کلیک کنید. این یک راه فوق ‌العاده برای نگه ‌داشتن دسته‌ ای از بازی‌ ها و آزاد کردن حجم زیادی از فضای ذخیره‌ سازی در سوییچ است.

این تمام چیزی است که در آن وجود دارد. اگر می‌ خواهید نرم‌افزار بایگانی ‌شده را دوباره دانلود کنید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که نماد بازی را از داشبورد Switch انتخاب کنید، سپس آن را دوباره دانلود کنید. این شما را از نیاز به ترال کردن در لیست نرم افزارهای قابل بارگیری مجدد در فروشگاه الکترونیکی سوییچ نجات می دهد.

اگر کاملاً آماده نیستید تا یکی از بهترین کارت‌های microSD را برای سوییچ بخرید، نگران نباشید. بایگانی راهی آسان تر برای سالم نگه داشتن فضای ذخیره سازی سیستم شما می دهد.

پست های مرتبط

تا پایان ماه ژوئن سال 2024 پلی‌استیشن 5 به تعداد 61.7 میلیون واحد و ایکس‌باکس سری X|S به اندازه 28.3 میلیون واحد فروش داشته‌اند

کنسول پلی‌استیشن 5 پرو بهترین سیستم برای اجرای بازی GTA VI در زمان عرضه اولیه خواهد بود

آموزش آپدیت جدیدترین بایوس مادربردهای گیگابایت تست عملکرد پردازنده