انتشار نرم افزار حذف نویز اختصاصی انویدیا RTX Voice مبتنی بر هوش مصنوعی

انتشار نرم افزار حذف نویز اختصاصی انویدیا RTX Voice مبتنی بر هوش مصنوعی

با انتقال جلسات شرکت ها و حتی کلاس درس مدارس و دانشگاه ها به منزل و اهمیت کنترل نویز موجود در فضای خانه، کمپانی انویدیا یک نرم افزار رایگان برای حذف نویز با استفاده از هوش مصنوعی با نام RTX Voice ارائه کرد. با استفاده از این نرم افزار رایگان که نسخه بتای آن منتشر شده، می توانید نویز موجود در پس زمینه را حذف کرده و تمرکز سیستم صوتی و میکروفن را به سمت صدای مکالمه معطوف کنید.

نرم افزار نسخه بتای انویدیا RTX Voice علاوه بر صدای مزاحم در منزل شما که به سمت حاضرین در جلسه آنلاین منتقل می شود، قادر به کنترل نویز موجود در صدای ارسال شده از سایر دستگاه های موجود در چت صوتی یا تصویری آنلاین است. به این ترتیب می توانید صدای افراد حاضر در جلسه آنلاین را به صورت شفاف، واضح و بدون هرگونه نویز دریافت کنید.

انویدیا در نرم افزار RTX Voice که یک اپلیکیشن بسیار کاربردی به نظر می رسد، از هوش مصنوعی استفاده کرده است، اما برای بهره مندی از آن باید سخت افزار مورد نیاز را در اختیار داشته باشید. سخت افزار مورد نیاز برای راه اندازی و نصب نرم افزار RTX Voice شامل کارت گرافیک های سری RTX 20 انویدیا، سیستم عامل ویندوز 10 و درایور های GeForce R410 یا جدیدتر از آن می شود.

دلیل الزام انویدیا به وجود کارت گرافیک های سری RTX 20، قدرت گرفتن نرم افزار RTX Voice از هسته های Tensor موجود در پردازنده های گرافیکی Turing است. در حقیقت هوش مصنوعی به کار رفته در این اپلیکیشن کاربردی، قدرت مورد نیاز خود را از هسته های Tensor دریافت می کند و این هسته ها فقط در کارت گرافیک های جدید انویدیا وجود دارند.

در صورتی که سخت افزار و شرایط ذکر شده برای استفاده از RTX Voice را در اختیار دارید، اکنون زمان آن فرا رسیده تا یکی از نرم افزار های چت آنلاین شامل Cisco Webex، Zoom، Skype، Twitch، XSplit، OBS، Discord و Slack را روی سیستم عامل ویندوز 10 کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ گیمینگ خود نصب کنید. نرم افزار جدید انویدیا هم اکنون به صورت رایگان منتشر شده و کاربران در سراسر جهان می توانند نسبت به دانلود و نصب آن در صورت وجود سخت افزار مورد نیاز، اقدام کنند.

پست های مرتبط

اپل نسخه iOS 18.0.1 را برای رفع باگ‌های iOS 18 منتشر کرد

کوالکام احتمالاً معماری تراشه‌های گوشی و لپ‌تاپ را تحت عنوان Elite ترکیب کند

تحلیلی بر مشخصات RTX 5090 و RTX 5080 انویدیا پیش از معرفی رسمی