پردازنده ناهمگن اینتل در الترابوک سامسونگ Galaxy Book S جایگزین پردازنده های ARM

پردازنده ناهمگن اینتل در الترابوک سامسونگ Galaxy Book S جایگزین پردازنده های ARM

سامسونگ در جدیدترین الترابوک خود با نام Galaxy Book S از پردازنده های ناهمگن اینتل بهره برده و سرانجام پردازنده های ARM را کنار گذاشت. پردازنده های ناهمگن دارای ساختار متفاوتی هستند و در آنها چند هسته کم مصرف و چند هسته با فرکانس بالا و عملکرد پردازشی قابل توجه به کار رفته است.

الترابوک زیبا و قدرتمند سامسونگ Galaxy Book S جدیدترین دستاورد کمپانی کره ای در حوزه لپ تاپ و الترابوک به شمار می رود که از پردازنده نسل دهم و دارای هسته های ناهمگن مدل Core i5-L16G7 از خانواده Lakefield بهره می برد. این پردازنده دارای 5 هسته پردازشی است که چهار هسته آن از نوع Tremont و دارای فرکانس کاری پایین بوده و یک هسته دیگر آن از نوع Sunny Cove و دارای فرکانس بالا است.

هسته های پردازشی Tremont پیش از این در پردازنده های Celeron و Atom اینتل مورد استفاده قرار گرفته بودند و با فرکانس کاری به نسبت پایین خود، سبب کاهش توان مصرفی می شوند. در نقطه مقابل اما هسته پردازشی Sunny Cove دارای فرکانس کاری 3 گیگاهرتز هستند و در شرایط فشار کاری کامل فعالیت خود را آغاز می کند. پردازنده به کار رفته در الترابوک سامسونگ Galaxy Book S یک محصول مجهز به صفحه نمایش 13.3 اینچی با وضوح Full HD به شمار می رود که با شمار مدل NP767XCM-K01CA شناخته می شود.

ساختار ناهمگن هسته های پردازشی اینتل در پردازنده Core i5-L16G7 رقیب اصلی ساختار پردازنده های Arm big.LITTLE به شمار می رود و هر دوی آنها از سیستم عامل ویندوز 10 به طور کامل پشتیبانی می کنند. کانفیگ سخت افزاری این لپ تاپ شامل 8 گیگابایت حافظه رم از نوع DDR4، درایو سالید NVMe در دو ظرفیت 256 یا 512 گیگابایت، شبکه بی سیم 802.11ax 2×2 و باتری قدرتمند 42 وات ساعتی می شود.

باتری 42 وات ساعتی الترابوک Galaxy Book S سامسونگ می تواند به مدت بیش از 10 ساعت شارژدهی کند که مقدار قابل توجهی به شمار نمی رود، اما به هر حال برای یک روز کاری کامل پاسخگوی نیاز کاربران خواهد بود. ضخامت دستگاه در ضخیم ترین بخش 6.2 میلی متر بوده و وزن آن نیز کمتر از 1 کیلوگرم است.

پست های مرتبط

AOC مانیتور گیمینگ AGON PRO PD34 الهام‌گرفته از پورشه 911 را معرفی کرد

اینتل و BOE نمایشگر لپ‌تاپ 1 هرتزی را برای کاهش مصرف 65 درصدی معرفی کردند

طبق بنچمارک GFXBench تراشه A18 Pro عملکرد بهتر اما مصرف انرژی بدتری نسبت به تراشه A17 Pro دارد