کنسول Xbox Series X نه تنها از نظر سختافزاری بلکه از لحاظ ویژگیهای منحصربهفرد خود، یکی از برترین کنسولهای نسل نهم به شمار میآید. این کنسول با قابلیتهایی مانند FPS Boost، Auto HDR، پشتیبانی از Dolby Vision و امکان استریم بازیها، مرزهای جدیدی در تجربه گیمینگ تعریف کرده است. در این مقاله از بنچیمو، به بررسی قابلیتهایی میپردازیم که احتمالاً از وجود آنها در Xbox Series X بیخبر بودهاید و شما را به دنیای امکانات پیشرفته این کنسول وارد میکنیم.
بهبود نرخ فریم در بازی های قدیمی
سازگاری با عنوان های نسل های قبل یکی از ویژگی های بسیار جذاب ایکس باکس سری ایکس می باشد که حالا طرفداران زیادی هم پیدا کرده است. اینکه Xbox Series X می تواند بازی های Xbox One را همراه با برخی از عناوین Xbox 360 و OG Xbox اجرا کند، نباید باعث شوک شود. با این حال، چیزی که ممکن است تعجب آور باشد این است که Xbox Series X می تواند از قدرت گرافیکی افزایش یافته خود برای اجرای بازی های قدیمی با نرخ فریم بالاتر از طریق ویژگی به نام FPS Boost استفاده کند.
FPS Boost در بازیهای انتخابی از کتابخانههای Xbox 360 و Xbox One در دسترس است. در بیشتر موارد، FPS Boost بازیها را تا 60 فریم در ثانیه در ایکسباکس سری ایکس اجرا میکند، اما برخی از آنها تا 120 فریم در ثانیه بازی می کنند. در حالی که FPS Boost برای بسیاری از بازیهایی که از این ویژگی پشتیبانی میکنند بهطور پیشفرض روشن است، برخی از بازیها باید با رزولوشن کاهش یافته اجرا شوند تا به آن علامت 60 فریم بر ثانیه برسند. در این موارد، FPS Boost به طور پیشفرض روشن نمیشود.
همچنین می توانید با بررسی وبلاگ Major Nelson لیست کاملی از بازی هایی که از FPS Boost پشتیبانی می کنند را مشاهده کنید. در پلتفرم ذکر شده لیستی به روز از بازی های FPS Boost وجود دارد، بنابراین می توانید به سرعت تشخیص دهید که کدام یک از عناوین قدیمی شما از این ویژگی پشتیبانی می کنند. اما یک نکته مهم وجود دارد که باید به آن دقت کنید، اگر که به بازی های با سرعت 60 فریم عادت دارید، بازگشت به عنوان های قدیمی با 30 فریم کمی سخت است.
جلوه بهتر برای بازی های قدیمی
علاوه بر FPS Boost، Xbox Series X قابلیتی به نام Auto HDR را ارائه می دهد. در حالی که بسیاری از بازیهای Xbox Series X از HDR پشتیبانی می کنند، Auto HDR به شما امکان میدهد این پیشرفتهای بصری را روی عناوین سازگار قدیمیتر که در زمان راهاندازی از HDR پشتیبانی نمیکردند، اعمال کنید. مانند FPS Boost، فقط تعداد معینی از عناوین سازگار با عقب از Auto HDR پشتیبانی می کنند، هرچند یافتن فهرست جامعی از بازیهایی که از آن پشتیبانی میکنند سخت تر است.
میتوانید با باز کردن تنظیمات «Manage Game» برای هر عنوانی در کتابخانه Xbox و سپس انتخاب «Compatibility Options» بررسی کنید که آیا بازیهای جداگانه از HDR خودکار پشتیبانی میکنند یا خیر. برای استفاده از HDR خودکار به تلویزیونی نیاز دارید که از HDR10 پشتیبانی کند، و مانند FPS Boost، اکثر بازیهایی که از HDR خودکار پشتیبانی میکنند، این ویژگی را به طور خودکار روشن می کنند.
در حالی که HDR خودکار گرافیک را در بازیهای سازگار با عقب که بازی میکنید بهبود نمیبخشد، آنها را با رنگهای سیاه عمیق تر و رنگهای پر جنب و جوش تر، درست مانند سایر رسانههای HDR، بهتر جلوه میدهد. این یک لمس خوب است که بازیهای سازگار با عقب را ارتقا میدهد، بنابراین اگر تلویزیونی دارید که از HDR10 پشتیبانی میکند، هنگام رجوع کردن به مجموعه بازیهای کلاسیک، حتماً با HDR خودکار بازی کنید.
از Dolby Vision استفاده کنید تا HDR را یک قدم جلوتر ببرید
استاندارد HDR یک افزودنی عالی است که به بازی ها کمک می کند بهتر دیده شوند، اما اگر تلویزیونی دارید که از Dolby Vision پشتیبانی می کند، باید بدانید که Xbox Series X نیز از آن پشتیبانی می کند. مایکروسافت پشتیبانی رسمی از Dolby Vision را برای کنسول های Xbox Series X|S در ماه سپتامبر ارائه کرد، اما متاسفانه، همه بازی ها از این ویژگی پشتیبانی نمی کنند. مایکروسافت میگوید که در مجموع، حدود 100 بازی از Dolby Vision پشتیبانی میکنند، اگرچه این تعداد فقط در آینده افزایش خواهد یافت.
به خاطر داشته باشید که قبل از استفاده از این ویژگی، تلویزیونی که استفاده می کنید باید خود Dolby Vision را پشتیبانی کند. میتوانید با زدن دکمه راهنمای Xbox بررسی کنید که آیا تلویزیون از طریق Xbox شما این پشتیبانی را دارد یا خیر، سپس به تنظیمات > عمومی > گزینههای تلویزیون و نمایشگر > جزئیات تلویزیون 4K بروید.
اگر ایکس باکس به شما میگوید که نمایشگر شما واقعاً از Dolby Vision پشتیبانی میکند، میتوانید با رفتن به تنظیمات > عمومی > گزینههای تلویزیون و نمایشگر > حالتهای ویدیو > Dolby Vision for Gaming، آن را روشن کنید و به HDR بهبود یافتهای که همراه آن است ضربه بزنید.
کنترلرهای قدیمی خود را دور نیندازید
به طور کلی، وقتی سخت افزار جدید بازی عرضه می شود، لوازم جانبی کنسول های قدیمی منسوخ می شوند. برای مثال، نمیتوانید از گیم پد Super Nintendo با Nintendo 64 یا گیم پد Wii U با Nintendo Switch استفاده کنید. البته استثناهایی هم برای این قاعده وجود دارد که Xbox Series X یکی از آنهاست.
حتی اگر Xbox Series X با یک کنترلر کمی بازطراحی شده عرضه می شود که برخی از عناصر را از کنترلر Xbox Elite قرض گرفته است، می توانید از کنترلرهای Xbox One قدیمی خود با Series X نیز استفاده کنید. این به کنترلرها نیز محدود نمی شود، زیرا بسیاری از لوازم جانبی Xbox One با Xbox Series X کار می کنند. آیا یک هدست استریوی Xbox One قدیمی دارید که می خواهید به استفاده از آن ادامه دهید؟ سازگار است. باور کنید یا نه، در مورد چتپد ایکسباکس وان هم همینطور است.
بازی های قدیمی را از درایو خارجی بوت کنید
یکی از جالب ترین چیزها در مورد SSD کنسول Xbox Series X است. مانند PS5، Xbox Series X هم دارای یک SSD داخلی سریع است که زمان بارگذاری را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. حتی یک اسلات توسعه در پشت کنسول وجود دارد که میتوان از کارتهای توسعه سیگیت استفاده کرد که در اندازههای 512 گیگابایت، 1 ترابایت و 2 ترابایت عرضه میشوند و به همان سرعت SSD داخلی هستند.
علاوه بر این کارتهای توسعه، Xbox Series X همچنین از هارد دیسکهای اکسترنال USB 3.1 و SSD با یک نکته مهم پشتیبانی میکند: بازیهای Xbox Series X برای راهاندازی باید بر روی SSD داخلی یا یکی از آن کارتهای توسعه Seagate نصب شوند. بنابراین، با در نظر گرفتن این موضوع، استفاده از هارد دیسک خارجی چیست؟
در حالی که بازیهای Xbox Series X باید در جای دیگری نصب شوند، بازیهای سازگار با نسخه قبلی را میتوان روی درایو خارجی نصب و راهاندازی کرد. بنابراین، اگر یک درایو خارجی یدکی دارید، آن را به Xbox Series X خود وصل کنید و تمام بازیهای دیجیتالی Xbox One، Xbox 360 و Xbox خود را به آن منتقل کنید، و SSD داخلی و کارتهای توسعه را برای ذخیرهسازی آزاد بگذارید. بازی های Xbox Series X فقط مطمئن شوید که درایو اکسترنال USB 3.1 است وگرنه کار نمی کند.
آن را در حالت شب قرار دهید و نور را کم کنید
خیلی از گیمرها هستند که عادت دارند در شب به بازی کردن بپردازند و تقریبا برای گیمرهای دو آتیشه یک چیز عادی است. خوب حالا اگر قصد دارید با ایکس سری ایکس خود در شب بازی کنید، بهترین کار این است که حالت شب را در این کنسول فعال کنید.
نه تنها می توانید از آن برای کم کردن نور نمایشگر استفاده کنید، بلکه می توانید از آن برای کم کردن نورهای کنترلر ایکس باکس و خود کنسول و حتی خاموش کردن کامل آنها استفاده کنید.
حالت شب دارای گزینه های شگفت انگیزی است که به شما امکان می دهد نور آبی را تا سطوح شدید فیلتر کنید یا حالت شب را برنامه ریزی کنید تا به طور خودکار در ساعات خاصی در روز فعال و غیرفعال شود. حتی بهتر از آن این است که هر اسکرین شات یا کلیپ ویدیویی که هنگام فعال بودن حالت شب می گیرید، با وجود تنظیماتی که ممکن است فعال داشته باشید، به صورت عادی ظاهر می شوند. با رفتن به نمایه و سیستم > تنظیمات > دسترسی > حالت شب می توانید تنظیمات حالت شب خود را سفارشی کنید
پخش جریانی بازی ها به تلفن یا رایانه شما
مایکروسافت در حال حاضر پخش بازی را از طریق Xbox Game Pass Ultimate ارائه می دهد، اما آیا می دانستید که می توانید بازی های محلی را از کنسول خود به دستگاه دیگری از طریق اینترنت نیز پخش کنید؟ از طریق ویژگی Xbox Remote Play که اغلب تحت الشعاع قرار می گیرد، می توانید همین کار را انجام دهید و بازیهایی را که بر روی ایکس باکس شما نصب شده اند به تلفن یا رایانه شخصی پخش کنید.
برای اجرای Xbox Remote Play به چندین چیز نیاز دارید، از یک گوشی هوشمند یا تبلت با سیستم عامل Android 6.0 و بالاتر یا iOS 10 و بالاتر یا رایانه شخصی دارای ویندوز 10 یا 11. بدیهی است که به Xbox Series X|S نیز نیاز خواهید داشت. (یا Xbox One)، و یک کنترلر بی سیم Xbox که از طریق بلوتوث متصل می شود. مایکروسافت همچنین اتصال اینترنت 5 گیگاهرتزی با سرعت دانلود 10 مگابیت در ثانیه یا بیشتر را توصیه می کند.
اگر همه اینها را دارید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که برنامه Xbox را روی دستگاهی که میخواهید استریم کنید دانلود کنید و دستورالعملهای راهاندازی Xbox Remote Play را دنبال کنید. این کار را انجام دهید، و در کمترین زمان، کتابخانه بازیهای محلی خود را استریم میکنید و از هزینه 14.99 دلاری برای پخش جریانی بازیها از فضای ابری از طریق Xbox Game Pass Ultimate طفره میروید.
نتیجهگیری
Xbox Series X فراتر از یک کنسول گیمینگ ساده است؛ این دستگاه با قابلیتهای پیشرفته و نوآوریهای منحصربهفرد خود، تجربهای کاملاً جدید از گیمینگ را ارائه میدهد. از ارتقاء بازیهای قدیمی گرفته تا استریم بازیها روی دستگاههای دیگر، این کنسول مرزهای تکنولوژی را جابجا کرده است.
اگر علاقهمند به کشف قابلیتهای بیشتر Xbox Series X هستید، مقالات مرتبط را در بنچیمو بخوانید و نظرات خود را درباره ویژگیهای این کنسول با ما به اشتراک بگذارید.
💡 به نظر شما کدام ویژگی Xbox Series X جذابتر است؟ آیا شما هم از این کنسول استفاده میکنید؟
از نقطه نظر سخت افزاری، شکی نیست که Xbox Series X یک کنسول چشمگیر است و می تواند در نسل نهم حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد. اگرچه ممکن است این نسل جدید با جهشی در کیفیت گرافیکی که در نسلهای قبلی دیدهایم هنوز قابل لمس نباشد، اما یقینا در طول زمان خواهیم دید که عنوان های انحصاری مناسب هم برای آن در راه خواهند بود. اگر به تازگی کنسول Xbox Series X را خریداری کرده اید، ما در ادامه این مقاله قصد داریم به ویژگی های منحصربه فرد این کنسول اشاره کنیم که احتمالا از آنها بی خبر هستید.
بهبود نرخ فریم در بازی های قدیمی
سازگاری با عنوان های نسل های قبل یکی از ویژگی های بسیار جذاب ایکس باکس سری ایکس می باشد که حالا طرفداران زیادی هم پیدا کرده است. اینکه Xbox Series X می تواند بازی های Xbox One را همراه با برخی از عناوین Xbox 360 و OG Xbox اجرا کند، نباید باعث شوک شود. با این حال، چیزی که ممکن است تعجب آور باشد این است که Xbox Series X می تواند از قدرت گرافیکی افزایش یافته خود برای اجرای بازی های قدیمی با نرخ فریم بالاتر از طریق ویژگی به نام FPS Boost استفاده کند.
FPS Boost در بازیهای انتخابی از کتابخانههای Xbox 360 و Xbox One در دسترس است. در بیشتر موارد، FPS Boost بازیها را تا 60 فریم در ثانیه در ایکسباکس سری ایکس اجرا میکند، اما برخی از آنها تا 120 فریم در ثانیه بازی می کنند. در حالی که FPS Boost برای بسیاری از بازیهایی که از این ویژگی پشتیبانی میکنند بهطور پیشفرض روشن است، برخی از بازیها باید با رزولوشن کاهش یافته اجرا شوند تا به آن علامت 60 فریم بر ثانیه برسند. در این موارد، FPS Boost به طور پیشفرض روشن نمیشود.
همچنین می توانید با بررسی وبلاگ Major Nelson لیست کاملی از بازی هایی که از FPS Boost پشتیبانی می کنند را مشاهده کنید. در پلتفرم ذکر شده لیستی به روز از بازی های FPS Boost وجود دارد، بنابراین می توانید به سرعت تشخیص دهید که کدام یک از عناوین قدیمی شما از این ویژگی پشتیبانی می کنند. اما یک نکته مهم وجود دارد که باید به آن دقت کنید، اگر که به بازی های با سرعت 60 فریم عادت دارید، بازگشت به عنوان های قدیمی با 30 فریم کمی سخت است.
جلوه بهتر برای بازی های قدیمی
علاوه بر FPS Boost، Xbox Series X قابلیتی به نام Auto HDR را ارائه می دهد. در حالی که بسیاری از بازیهای Xbox Series X از HDR پشتیبانی می کنند، Auto HDR به شما امکان میدهد این پیشرفتهای بصری را روی عناوین سازگار قدیمیتر که در زمان راهاندازی از HDR پشتیبانی نمیکردند، اعمال کنید. مانند FPS Boost، فقط تعداد معینی از عناوین سازگار با عقب از Auto HDR پشتیبانی می کنند، هرچند یافتن فهرست جامعی از بازیهایی که از آن پشتیبانی میکنند سخت تر است.
میتوانید با باز کردن تنظیمات «Manage Game» برای هر عنوانی در کتابخانه Xbox و سپس انتخاب «Compatibility Options» بررسی کنید که آیا بازیهای جداگانه از HDR خودکار پشتیبانی میکنند یا خیر. برای استفاده از HDR خودکار به تلویزیونی نیاز دارید که از HDR10 پشتیبانی کند، و مانند FPS Boost، اکثر بازیهایی که از HDR خودکار پشتیبانی میکنند، این ویژگی را به طور خودکار روشن می کنند.
در حالی که HDR خودکار گرافیک را در بازیهای سازگار با عقب که بازی میکنید بهبود نمیبخشد، آنها را با رنگهای سیاه عمیق تر و رنگهای پر جنب و جوش تر، درست مانند سایر رسانههای HDR، بهتر جلوه میدهد. این یک لمس خوب است که بازیهای سازگار با عقب را ارتقا میدهد، بنابراین اگر تلویزیونی دارید که از HDR10 پشتیبانی میکند، هنگام رجوع کردن به مجموعه بازیهای کلاسیک، حتماً با HDR خودکار بازی کنید.
از Dolby Vision استفاده کنید تا HDR را یک قدم جلوتر ببرید
استاندارد HDR یک افزودنی عالی است که به بازی ها کمک می کند بهتر دیده شوند، اما اگر تلویزیونی دارید که از Dolby Vision پشتیبانی می کند، باید بدانید که Xbox Series X نیز از آن پشتیبانی می کند. مایکروسافت پشتیبانی رسمی از Dolby Vision را برای کنسول های Xbox Series X|S در ماه سپتامبر ارائه کرد، اما متاسفانه، همه بازی ها از این ویژگی پشتیبانی نمی کنند. مایکروسافت میگوید که در مجموع، حدود 100 بازی از Dolby Vision پشتیبانی میکنند، اگرچه این تعداد فقط در آینده افزایش خواهد یافت.
به خاطر داشته باشید که قبل از استفاده از این ویژگی، تلویزیونی که استفاده می کنید باید خود Dolby Vision را پشتیبانی کند. میتوانید با زدن دکمه راهنمای Xbox بررسی کنید که آیا تلویزیون از طریق Xbox شما این پشتیبانی را دارد یا خیر، سپس به تنظیمات > عمومی > گزینههای تلویزیون و نمایشگر > جزئیات تلویزیون 4K بروید.
اگر ایکس باکس به شما میگوید که نمایشگر شما واقعاً از Dolby Vision پشتیبانی میکند، میتوانید با رفتن به تنظیمات > عمومی > گزینههای تلویزیون و نمایشگر > حالتهای ویدیو > Dolby Vision for Gaming، آن را روشن کنید و به HDR بهبود یافتهای که همراه آن است ضربه بزنید.
کنترلرهای قدیمی خود را دور نیندازید
به طور کلی، وقتی سخت افزار جدید بازی عرضه می شود، لوازم جانبی کنسول های قدیمی منسوخ می شوند. برای مثال، نمیتوانید از گیم پد Super Nintendo با Nintendo 64 یا گیم پد Wii U با Nintendo Switch استفاده کنید. البته استثناهایی هم برای این قاعده وجود دارد که Xbox Series X یکی از آنهاست.
حتی اگر Xbox Series X با یک کنترلر کمی بازطراحی شده عرضه می شود که برخی از عناصر را از کنترلر Xbox Elite قرض گرفته است، می توانید از کنترلرهای Xbox One قدیمی خود با Series X نیز استفاده کنید. این به کنترلرها نیز محدود نمی شود، زیرا بسیاری از لوازم جانبی Xbox One با Xbox Series X کار می کنند. آیا یک هدست استریوی Xbox One قدیمی دارید که می خواهید به استفاده از آن ادامه دهید؟ سازگار است. باور کنید یا نه، در مورد چتپد ایکسباکس وان هم همینطور است.
بازی های قدیمی را از درایو خارجی بوت کنید
یکی از جالب ترین چیزها در مورد SSD کنسول Xbox Series X است. مانند PS5، Xbox Series X هم دارای یک SSD داخلی سریع است که زمان بارگذاری را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. حتی یک اسلات توسعه در پشت کنسول وجود دارد که میتوان از کارتهای توسعه سیگیت استفاده کرد که در اندازههای 512 گیگابایت، 1 ترابایت و 2 ترابایت عرضه میشوند و به همان سرعت SSD داخلی هستند.
علاوه بر این کارتهای توسعه، Xbox Series X همچنین از هارد دیسکهای اکسترنال USB 3.1 و SSD با یک نکته مهم پشتیبانی میکند: بازیهای Xbox Series X برای راهاندازی باید بر روی SSD داخلی یا یکی از آن کارتهای توسعه Seagate نصب شوند. بنابراین، با در نظر گرفتن این موضوع، استفاده از هارد دیسک خارجی چیست؟
در حالی که بازیهای Xbox Series X باید در جای دیگری نصب شوند، بازیهای سازگار با نسخه قبلی را میتوان روی درایو خارجی نصب و راهاندازی کرد. بنابراین، اگر یک درایو خارجی یدکی دارید، آن را به Xbox Series X خود وصل کنید و تمام بازیهای دیجیتالی Xbox One، Xbox 360 و Xbox خود را به آن منتقل کنید، و SSD داخلی و کارتهای توسعه را برای ذخیرهسازی آزاد بگذارید. بازی های Xbox Series X فقط مطمئن شوید که درایو اکسترنال USB 3.1 است وگرنه کار نمی کند.
آن را در حالت شب قرار دهید و نور را کم کنید
خیلی از گیمرها هستند که عادت دارند در شب به بازی کردن بپردازند و تقریبا برای گیمرهای دو آتیشه یک چیز عادی است. خوب حالا اگر قصد دارید با ایکس سری ایکس خود در شب بازی کنید، بهترین کار این است که حالت شب را در این کنسول فعال کنید.
نه تنها می توانید از آن برای کم کردن نور نمایشگر استفاده کنید، بلکه می توانید از آن برای کم کردن نورهای کنترلر ایکس باکس و خود کنسول و حتی خاموش کردن کامل آنها استفاده کنید.
حالت شب دارای گزینه های شگفت انگیزی است که به شما امکان می دهد نور آبی را تا سطوح شدید فیلتر کنید یا حالت شب را برنامه ریزی کنید تا به طور خودکار در ساعات خاصی در روز فعال و غیرفعال شود. حتی بهتر از آن این است که هر اسکرین شات یا کلیپ ویدیویی که هنگام فعال بودن حالت شب می گیرید، با وجود تنظیماتی که ممکن است فعال داشته باشید، به صورت عادی ظاهر می شوند. با رفتن به نمایه و سیستم > تنظیمات > دسترسی > حالت شب می توانید تنظیمات حالت شب خود را سفارشی کنید
پخش جریانی بازی ها به تلفن یا رایانه شما
مایکروسافت در حال حاضر پخش بازی را از طریق Xbox Game Pass Ultimate ارائه می دهد، اما آیا می دانستید که می توانید بازی های محلی را از کنسول خود به دستگاه دیگری از طریق اینترنت نیز پخش کنید؟ از طریق ویژگی Xbox Remote Play که اغلب تحت الشعاع قرار می گیرد، می توانید همین کار را انجام دهید و بازیهایی را که بر روی ایکس باکس شما نصب شده اند به تلفن یا رایانه شخصی پخش کنید.
برای اجرای Xbox Remote Play به چندین چیز نیاز دارید، از یک گوشی هوشمند یا تبلت با سیستم عامل Android 6.0 و بالاتر یا iOS 10 و بالاتر یا رایانه شخصی دارای ویندوز 10 یا 11. بدیهی است که به Xbox Series X|S نیز نیاز خواهید داشت. (یا Xbox One)، و یک کنترلر بی سیم Xbox که از طریق بلوتوث متصل می شود. مایکروسافت همچنین اتصال اینترنت 5 گیگاهرتزی با سرعت دانلود 10 مگابیت در ثانیه یا بیشتر را توصیه می کند.
اگر همه اینها را دارید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که برنامه Xbox را روی دستگاهی که میخواهید استریم کنید دانلود کنید و دستورالعملهای راهاندازی Xbox Remote Play را دنبال کنید. این کار را انجام دهید، و در کمترین زمان، کتابخانه بازیهای محلی خود را استریم میکنید و از هزینه 14.99 دلاری برای پخش جریانی بازیها از فضای ابری از طریق Xbox Game Pass Ultimate طفره میروید.
نتیجه گیری
کنسول Xbox Series X نه تنها از نظر سخت افزاری، بلکه از نظر ویژگی های مدرن نیز یک کنسول چشمگیر است. قبلا می دانستیم که که این کنسول می تواند بازی ها را به خوبی اجرا کند و از لحاظ ظاهری همجذابیت ویژه ای دارد، اما حالا با ذکر شدن موارد بالا متوجه شدیم که خوش شانس هستیم که یکی از کاربران اینکنسول هستیم.
نظر شما در مورد کنسول ایکس باکس سری ایکس چیست؟ چه ویژگی این کنسول شما را مجذوب کرده است؟