پرفروش ترین برند های گجت پوشیدنی در سال 2018

محصولات دیجیتال شخصی و قابل حمل در سال‌های اخیر به سرعت جای خودشان را در میان کاربران سراسر دنیا باز کرده و طرفداران زیادی هم پیدا کرده ‌اند. به تدریج این گجت‌ ها شخصی ‌تر شده و به ابزارهای پوشیدنی هوشمندی تبدیل شده‌اند که این روزها طرفداران زیادی هم دارند. حالا شرکت‌های مختلف به طراحی و تولید این گجت‌های پوشیدنی روی آورده ‌اند و به این ترتیب بازار این ابزارهای هوشمند و مدرن هر روز داغ ‌تر می‌شود، با ما همراه باشید تا از پرفروش ترین برند های گجت پوشیدنی در سال 2018 با خبر شوید:

بر اساس آخرین گزارش IDC در مورد گجت های پوشیدنی، شرکت شیائومی با در دست داشتن 21.5 درصداز بازار فروش و رشد 90.9 درصدی نسبت به زمان مشابه سال قبل توانست از شرکت اپل پیشی بگیرد و رتبه نخست را از آن خود کند. شیائومی در سه ماهه سوم 2018 توانسته است 6.9 میلیون از انواع گجت های پوشیدنی را روانه بازار کند که با رشد 27.5 درصدی همراه بوده است. پرفروش ترین محصول آن به نام دستبند هوشمند شیائومی می بند 3 بوده که طرفداران زیادی را در بین کاربران دارد.

جالب اینجاست که فروش محصولات شیائومی در چین با کاهش 20 درصدی روبرو بوده است و قسمت اعظم فروش آن مربوط به اروپا، هند، آفریقا و خاورمیانه است. در مقابل اپل تصمیم دارد همزمان با عرضه اپل واچ نسل چهارم خود، قیمت مدل های قبلی خود را به زیر 200 دلار برساند و این امر شاید بتواند فروش این سری اپل واچ ها را افزایش دهد. هرچند کاهش قیمت ها در سری سوم اپل واچ باعث شده تا این شرکت نسبت به سه ماهه سال پیش 54 درصد افزایش فروش داشته باشد اما همچنان با عرضه مجموعا 4.2 میلیون گجت پوشیدنی در سه ماهه سوم 2018 تنها 13.1 درصد از سهم بازار را در اختیار خود دارد.

Fitbit در سه ماهه سوم سال گذشته کاهش 3.1 درصدی را تجربه کرد و 3.5 میلیون دستگاه را به فروش رساند و در جایگاه سوم قرار گرفت. در جایگاه چهارم، هوآوی توانست به لطف تلفنی بلوتوث و تبلت های ترکیبی TalkBand B5 خود با بیش از 20 درصد افزایش به 1.9 میلیون دستگاه برسد.

نکته جالب در این فهرست، سامسونگ است که آمار فروش محصولات آن نسبت به سال گذشته 91 درصد افزایش یافته است. این موفقیت به دلیل عرضه Galaxy Watch و کاهش قیمت ساعت‌های هوشمند گیر اس 3 (Gear S3) و گیر فیت (Gear Fit) به دست آمده است.

تحلیلگر ارشد IDC Jitesh Ubrani توضیح داد: ساده ‌تر و یکپارچه ‎تر شدن رابط کاربری برنامه‌های سازگار با گجت‌های هوشمند پوشیدنی، امکان نمایش اعلانیه ها، سازگاری با برنامه‌های مختلف و ثابت نگاه داشتن قیمت تمام شده این نوع گجت پوشیدنی باعث شده تا تقاضای مصرف کننده برای دستگاه هایی با قابلیت بیشتر افزایش یابد. همچنین انتظار داریم این روند سال آینده در بازار چین نیز ادامه پیدا کند چراکه این بازار تقریباً در ایالات ‌متحده اشباع شده و افراد در این کشور کمتر مجاب به ارتقا گجت پوشیدنی خود هستند.

پست های مرتبط

سامسونگ دو سایز دیگر از حلقه گلکسی را عرضه می‌کند

اپل واچ سری 10 ابتدا قرار بود با سنجش فشار خون همراه شود اما طراحی جدید مانع از این کار شد

اپل واچ سری 10 با نمایشگر بزرگ‌تر و بدنه باریک‌تر در رویداد It’s Glowtime معرفی شد