در دو دهه پیش دسترسی به بازی های کامپیوتری وابسته به رفتن به کلوپ های بازی بود یا اینکه یکی از دوستانمان که شاید خیلی هم خفن هم بود، یک کنسول 32 بیتی در خانه داشت. اما گذشت زمان خیلی از چیزها را تغییر داده است و پیشرفت تکنولوژی بسیار همه گیر شدن استفاده از بازی های رایانه ای دیگر یک چیز طبیعی شده است، از بزرگ تا کوچک ممکن است که با هر پلتفرمی به انجام بازی بپردازند.
همه پیش بسوی بازی
روز به روز به تعداد پلتفرم های بازی اضافه میشود و دیگر همه چیز معطوف به کنسول های بازی نمی شود. یکی از دلایل همه گیر شدن بازی های مختلف در دسترس بودن پلتفرم موبایل است که دیگر همه در همه جا پیدا می شود. همه گیر شدن بازی های باعث شده که توسعه دهنده های زیادی شروع به ساخت و تولید بازی کنند. اما ماجرا از این قرار است که همه این بازی ها خوب نیستند و ممکن است که در سطح پایینی قرار داشته باشند.
ما در این مقاله قصد داریم 6 نکته مهم را برای شما عزیزان گیمر بازگو کنیم که در تصمیم گیری شما برای انتخاب یک بازی و همچنین لذت بردن از آن تاثیر بسیار زیادی دارد.
اول: انتخاب ژانر
ممکن است که بازی های محبوب زیادی را در اطراف خودتان پیدا کنید، اما شاید که با سلیقه شما سازگار نباشند. برای همین هم ما اول پیشنهاد می کنیم که ژانر مورد نظر خود را انتخاب کنید و بازی ها تاپ در آن ژانر را لیست کنید و با خیال راحت به انتخاب آن بپردازید. خیالتان راحت باشد که وقتی به سراغ یک ژانر خاص می روید به هیچ عنوان با کمبود بازی مواجه نخواهید شد، چون هزاران بازی تابحال وجود داشته اند و بعد از این هم بیشتر خواهند شد.
ممکن است بازی که مورد پسند شما قرار گرفته گرافیک پایینی داشته باشد یا مکانیک های مسخره ای داشته باشد، اما اصلا مهم نیست چون شما با آن سرگرم می شوید و از آن لذت می برید.
دوم: لوازم بازی را فراهم کنید
حالا که بازی مورد علاقه خود را پیدا کردید، حالا به سراغ این بروید که باید چه پلتفرمی را فراهم کنید. اگر که بازی مورد علاقه شما مربوط به یکی از کنسولهای بازی می شود، باید یک پلی استیشن، ایکس باکس یا نینتندو تهیه کنید و بازی مورد علاقه خودتان را روی آن نصب کنید. اگر هم که احتیاج به خرید یک PC دارید آن را تهیه کنید، وقتی که پی سی را تهیه کردید حالا باید به فکر یک موس و کیبورد هم باشید تا وسایل بازی شما تکمیل شود. اگر هم که کنسول دارید دیگر احتیاج به هیچ وسیله جانبی ندارید، مگر اینکه بخواهید یک دسته دیگر بخرید تا با دوست خودتان دونفره بازی کنید.
سوم: برای زمان خود برنامه ریزی کنید
بازی کردن هیجان شما را زیاد میکند و باعث می شود که از مشغله های فکری حداقل برای چند ساعت فاصله بگیرید، اما به یکباره متوجه می شوید که ساعت های زیادی را صرف بازی کردن کردید. اگر که بازی کردن به برنامه های زندگی شما آسیب می زند همین حالا فکر دیگری کنید تا هم تفریح خود را داشته باشید و هم زندگی شخصی خودتان را. اما اگر که می خواهید برای همیشه به بازی کردن ادامه دهید باید مدیریت زمان کنید. اگر که قصد این را دارید یک استریمر شوید باید یک برنامه دقیق و منظم برای خود و کسانیکه که دنبال کننده شما هستند بچینید. چون دنبال کننده های شما می خواهند طبق زمان بندی دقیق شما پیگیر شما باشند و از مطالب شما استفاده کنند.
چهارم: احساسات خود را کنترل کنید
بازی های ویدیویی بستگی به سبک یا ژانرهای مختلف دارای هیجانات زیادی هستند که نباید بیش از حد در شما تاثیر بگذارد. مثال وقتی در حال تجربه کردن بازی بسیار سخت BloodBorne هستید نباید از مرگ های پیاپی که برای شما رخ می دهد خشمگین شوید یا حس و حال بدی پیدا کنید. بازی کردن باید برای شما لحظات خوب و مفرحی را ایجاد کند، اگر قرار باشد که موقع بازی کردن هم خشمگین یا برافروخته شوید از مسیر خود خارج شده اید. در عین حال که با چالش های بازی دست و پنجه نرم می کنید کمی هم نفس عمیق بکشید تا آرامش خود را بدست بیاورید.
پنجم: به مقدار کافی تمرین داشته باشید
در تکمیل گزینه های قبلی شما باید بدانید چه مقدار وقت صرف بازی خود می کنید. اگر که قصدتان رسیدن به یک سطح بالا در بازی مورد نظرتان است باید ساعتی مشخص را معین کنید. این کاملا واضح است که هر چقدر زمان بیشتری صرف یک بازی کنید در آن تخصص و مهارت بیشتری بدست میاورید.
ششم: لذت بردن از بازی را به یاد داشته باشید
بازی های ویدیویی برای سرگرم کردن شما ساخته شده اند، نه ایجاد هرج و مرج در زندگی شما. حتی اگر در یک بازی خاص آنقدر خوب نیستید و مهارت ندارید، نباید دلیل بر لذت نبردن از آن بازی شود. به یاد داشته باشید که شما این بازی را برای سرگرم شدن نصب کرده اید و این فقط یک بازی ویدیویی در پایان روز است. سعی کنید که ویدیوهای آموزشی را برای کسب مهارت مورد نظرتان استفاده کنید تا زمان بیشتری را برای آزمون و خطا نگذارید. بازی های ویدیویی راهی سرگرم کننده برای فرار از مشکلات دنیای اطراف ما هستند، بنابراین از آن به نفع خود استفاده کنید و سعی نکنید آن را جدی بگیرید!
بازی کردن همانقدر که می تواند مفید و مفرح باشد می تواند آسیب های خاص خودش را هم داشته باشد که باید در این مسیر هوشیار باشید و راه حل های مناسب را انتخاب کنید. امیدوار هستم که با مطالعه این مطلب بتوانید برنامه های بهتری برای بازی کردن با پلتفرم های مختلف در نظر بگیرید. فقط باید حواستان باشد که ممکن است فرزند یا اطرافیان شما هم احتیاج به این 6 مورد داشته باشند، پس غافل نشوید.
راستی شما برای بازی کردن کدام پلتفرم را ترجیح می دهید؟ چه ساعت های را در طول روز برای بازی کردن در نظر می گیرید؟