فناوری G-Sync انویدیا که وظیفه همگام سازی نرخ تازه سازی میان کارت گرافیک و مانیتور را بر عهده دارد، در آخرین نسخه خود قادر به ارائه Refresh Rate به میزان 240 فریم بر ثانیه بود، اما جدیدترین نسخه از این فناوری، نرخ 360 فریم بر ثانیه را در مانیتور ایسوس ROG SWIFT 360 به ثبت رسانده است. جدیدترین مانیتور ایسوس به همراه نسل جدید فناوری G-Sync انویدیا، امروز در نمایشگاه CES 2020 رونمایی و در معرض دید علاقمندان قرار گرفتند.
در دنیای رقابت گیمر های حرفه ای، چند میلی ثانیه ناقابل می تواند تکلیف برنده یا بازنده را مشخص کند و زمان پاسخدهی، یکی از مهم ترین پارامتر ها برای گیمرها به شمار می رود. ایسوس در همکاری با انویدیا، نسل جدید فناوری G-Sync را در مانیتور ROG SWIFT 360 مورد استفاده قرار داده که زمان پاسخدهی آن 2.8 میلی ثانیه در نرخ 360 فریم بر ثانیه است.
زمان پاسخدهی 2.8 میلی ثانیه در نرخ 360 فریم، حدود 6 برابر سریع تر از مانیتور های گیمینگ معمولی و تلویزیون های خانگی است. ایسوس و انویدیا با همکاری یکدیگر، اولین مانیتور گیمینگ جهان با پشتیبانی از فناوری G-Sync و نرخ تازه سازی 360 فریم بر ثانیه را در نمایشگاه CES 2020 برای اولین بار در معرض دید کاربران قرار داده اند. طبق اعلام ایسوس، مانیتور ROG SWIFT 360 چند ماه دیگر وارد بازار خواهد شد و عملکرد بی نظیری با کارت های سری RTX به خصوص در نسخه های RTX Super خواهد داشت.
طبق اعلام انویدیا، در سال میلادی 2019 حدود 450 میلیون گیمر در سراسر جهان، به صورت زنده به تماشای بازی های رسمی نشستند که حجم بالایی را نشان می دهد. در ادامه به معرفی برخی از ویژگی های مانیتور 24.5 اینچی ایسوس ROG SWIFT 360 می پردازیم:
- نرخ تازه سازی سریع: نرخ تازه سازی 360 هرتز، تصاویری زیبا با جلوه های بصری شگفت انگیز به وجود می آورد و با وجود زمان پاسخدهی کمتر از 3 میلی ثانیه می توانید کوچک ترین حرکت دشمن در بازی های آنلاین و آفلاین را در سریع زمان ممکن مشاهده کنید.
- طراحی شده برای ورزش های الکترونیک: مانیتور 24.5 اینچی Full HD ایسوس برای این طراحی شده تا مثبت و موثر بازی کنید و هیچ صحنه ای را در بازی از دست ندهید.
- وضوح عالی: بدون نمایش پیکسل ها به صورت اشک، بدون لکنت و مکث در تصاویر، بدون سوسو زدن و بدون تصاویر غیر واقعی فقط با فناوری NVIDIA G-SYNC VRR
- کیفیت تایید شده توسط انویدیا: تمام مانیتور های دارای گواهی G-SYNC یک فرآیند اعتبار سنجی دقیق را پشت سر می گذارند و برای اطمینان از ارائه کیفیت ثابت و حداکثر عملکرد، حدود 300 تست کیفیت تصویر را پشت سر می گذارند.