سرعت بیشتر سرویس GeForce Now با کارت گرافیک جدید انویدیا و پردازنده اینتل CC150

سرعت بیشتر سرویس GeForce Now با کارت گرافیک جدید انویدیا و پردازنده اینتل CC150

سرویس GeForce Now یک سرویس اجرای بازی آنلاین است که توسط انویدیا طراحی شده و انویدیا قصد دارد تا سرعت خدمات دهی آن را با استفاده از یک کارت گرافیک معرفی نشده و پردازنده اینتل CC150 افزایش دهد. آنچه که در این لحظه مسجل شده این است که Nod های پردازشی سرویس GeForce Now اکنون توسط پردازنده جدید اینتل و کارت گرافیک ناشناخته انویدیا پشتیبانی می شوند.

بنچمارک های جدید نشان می دهند که انویدیا در حال استفاده از یک پردازنده گرافیکی معرفی نشده با نام رمز RTX T10-8 در کنار پردازنده اینتل CC150 روی سرویس GeForce Now است که ترکیبی قابل توجه به شمار می رود. پردازنده CC150 اینتل از 8 هسته و 16 رشته پردازشی با فرکانس ثابت 3.5 گیگاهرتز به صورت اختصاصی برای سرویس استریم بازی و اجرای بازی به صورت آنلاین طراحی و تولید شده است.

کارت گرافیک های سری RTX انویدیا از جدیدترین معماری و فناوری لیتوگرافی این کمپانی بهره می برند و حضور یک پردازنده گرافیکی جدید و معرفی نشده از این سری در سرویس استریم بازی انویدیا، به شایعات دامن می زند. هیچکس نمی داند پردازنده گرافیکی موسوم به RTX T10-8 چه مشخصاتی دارد و قرار است چه قدرتی از خود به نمایش بگذارد.

آنچه در شبیه ساز Xen HVM مشخص شده، پردازنده اینتل به دو بخش شامل 4 هسته و 8 رشته تقسیم شده و هر کدام از آنها با 14.3 گیگابایت حافظه رم قابل استفاده در دسترس کاربران قرار می گیرند. در حقیقت حافظه رم نصب شده روی هر Node از سرویس GeForce Now انویدیا برابر با 16 گیگابایت است که بخشی از آن به دلیل استفاده به عنوان حافظه رزرو شده در دسترس کاربران قرار ندارد.

چهار هسته پردازشی با بهره گیری از فناوری Hyper Threading اینتل برای اجرای بازی ها و دست یابی به نرخ 60 فریم بر ثانیه بسیار مناسب است و همین موضوع سبب شده که انویدیا پردازنده CC150 اینتل را به انواع مدل های AMD ترجیح دهد. فرکانس پردازنده اینتل روی عدد 3.5 گیگاهرتز قفل شده و همین فرکانس با توجه به تعداد هسته و رشته برای راه اندازی یک سرور بازی آنلاین کافیست.

اکنون زمان آن فرا رسیده تا در خصوص پردازنده گرافیکی انویدیا سخن بگوییم. یک GPU با نام رمز عجیب RTX T10-8 که برخی عنوان می کنند که همان کارت گرافیک RTX 2080 Ti است. با این حال می دانیم که پردازنده گرافیکی آن شباهت فراوانی به TU102 دارد، اما یک نمونه اختصاصی برای سرویس GeForce Now انویدیا است که کارایی قابل توجهی برای اجرای سرویس آنلاین بازی ارائه می دهد.

اولین بنچمارک منتشر شده از پلتفرم مشترک انویدیا و اینتل در بازی Ashes of the Singularity به ثبت رسیده که نشان دهنده 4 هسته و 8 رشته پردازشی به همراه 7151 مگابایت حافظه به ازای 4 هسته است. در نتیجه مقدار کل 14.3 گیگابایت حافظه رم ذکر شده از مجموع 16 گیگابایت به طور کامل صدق می کند.

با توجه به اینکه بنچمارک در وضوح تصویر 1080P و با بهره گیری از تنظیمات گرافیکی High و فعال بودن MultiSample Anti-Aliasing چهار مرحله ای، ترکیب کارت گرافیک انویدیا RTX T10-8 و پردازنده CC150 اینتل موفق به ثبت متوسط نرخ فریم 33.1 فریم در ثانیه شده است. چنین نرخ فریمی برای اجرای بازی به صورت آنلاین کاملا مناسب است و به طور حتم با غیر فعال کردن MAA امکان دستیابی به نرخ فریم بیشتر نیز وجود دارد.

پیش بینی می شود که انویدیا برای اجرای بازی های مختلف از ترکیب تعداد هسته متفاوتی برای پردازنده CC150 اینتل در سرویس GeForce Now استفاده کند. احتمال اختصاص تعداد هسته پردازشی بیشتر برای بازی هایی که قدرت گرافیکی بالاتری دارند، وجود دارد. با توجه به مشخصات سخت افزاری و سابقه طولانی مدت انویدیا در حوزه گیمینگ، می توان پیش بینی کرد که Node های جدید GeForce Now شرایط بسیار بهتری را نسبت به سرویس Google STADIA فراهم می سازند.

پست های مرتبط

استودیو Capcom به طور رسمی به بازی Resident Evil 9 اشاره کرد

نسخه بتای Tower Raid Open برای بازی Dying Light 2 منتشر شد

انویدیا قدم به خاورمیانه می‌گذارد : معامله بزرگ با شرکت قطری !