بنچمارک سامسونگ گلکسی اس 21 اولترا با پردازنده اگزینوس 2100 منتشر شد

همواره پرچمداران سامسونگ با بهره بردن از دو پردازنده اختصاص سامسونگ و شرکت کوالکام معرفی شده اند و خانواده گوشی های هوشمند سامسونگ گلکسی اس 21 نیز از این اتفاق مستثنی نخواهند بود. این بار این گوشی های هوشمند با توجه به اخبار منتشر شده قرار است به پردازنده اختصاصی اگزینوس 2100 و پردازنده اسنپدراگون 888 مجهز شوند. این بار به لطف شایعه پراکنان بنچمارک گیگ بنچ سامسونگ گلکسی اس 21 اولترا با پردازنده اگزینوس 2100 منتشر شده.

یکی از انتقاداتی که از پرچمداران سامسونگ گرفته می شد، پردازنده هایی متفاوتی بود که برای پرچمدارانش در نظر می گرفت. پردازنده های اگزینوس برای بازار های آسیایی و اروپایی در نظر گرفته می شد و تنها گوشی های هوشمند متعلق به بازار امریکا به پردازنده های اسنپدراگون مجهز می شدند. این در حالی بود که همواره پردازنده های اسنپدراگون عملکرد بسیار بهتری به نسبت پردازنده های اگزینوس سامسونگ از خود به نمایش می گذاشتند.

حال سامسونگ گلکسی اس 21 اولترا با پردازنده اگزینوس 2100 توانست امتیاز 1006 در بخش تک هسته ای و امتیاز 3059 در بخش چند هسته ای را به خود اختصاص دهد. با توجه به امتیاز پردازنده اگزینوس 2100 در مقایسه با پردازنده اسنپدراگون 888، سامسونگ این بار توانسته عملکرد بهتری داشته باشد و اختلاف امتیاز خود را با کوالکام به حداقل مقدار ممکن برساند.

اگزینوس 2100 پردازنده ای با معماری 5 نانومتری می باشد که هشت هسته قدرتمند آن با خوشه چینی 1+3+4 متشکل از یک هسته قدرتمند X1 با حداکثر قرکانس کاری 2.91 گیگاهرتز به همراه سه هسته Cortex-A78 با حداکثر فرکانس کاری 2.81 گیگاهرتز و چهار هسته کم مصرف Cortex-A55 با حداکثر فرکانس کاری 2.21 گیگاهرتز می باشد.

اگر بخواهیم مقایسه ای بین هسته های در نظر گرفته شده بین پردازنده اگزینوس 2100 و اسنپدراگون 888 داشته باشیم، تفاوت چندانی را شاهد نخواهیم بود و این بار گویا با توجه به نتایج بدست آمده و گفته خود سامسونگ، پردازنده اختصاصی 5 نانومتری جدید این شرکت عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش خواهد گذاشت.

پست های مرتبط

پردازنده‌های قدرتمند Ryzen 9 9950X3D و Ryzen 9 9900X3D شرکت AMD در اواخر ماه ژانویه عرضه می‌شوند

تهدید جدی برای گوگل : همکاری جدید OpenAI و سامسونگ برای آوردن قابلیت‌های هوش مصنوعی به گلکسی !

بعد از موتور جست‌وجوی SearchGPT حالا نوبت به مرورگر آن رسید : آیا به پایان سلطه گوگل نزدیک شدیم ؟