بعید به نظر می رسد که به غیر از Sony و Microsoft شرکت دیگری بتواند در نسل نهم عرض اندام کند. همین چند وقت پیش بود که مایکروسافت با صرف هزینه 7 میلیارد دلاری شرکت اکتیویژن بلیزارد را خریداری کرد و این را نشان داد که قصد دارد نسل نهم را بسیار جدی تر از قبل ادامه دهد. اما همه منتظر این بودند که Sony چه حرکتی را انجام می دهد.
ضربه کاری به مایکروسافت
بعد از اینکه اکتیویژن بلیزارد در انحصار مایکروسافت در آمد همه به این فکر می کردند که Sony با از دست دادن عنوان های مهمی مانند Call Of Duty و The Elder Scrolls چطور می تواند جامعه کاربری خود را حفظ کند. اما امروز Sony حرکتی را انجام داد که تمام صنعت بازی را انگشت به دهان گذاشت و یک راست به سراغ فرزند مایکروسافت رفت. بله درست حدس زدید صحبت بر سر شرکت نام آشنای Bungie است که سری بازی Halo را خلق کرد. سونی با صرف 3.6 میلیارد دلاری شرکت Bungie را به خدمت گرفت. واقعا هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که سونی می خواهد چنین ضربه بزرگی را به مایکروسافت بزند.
امروز Sony Interactive Entertainment دومین قرار داد بزرگ صنعت بازی را امضا کرد و با مبلغ 3.6 میلیارد دلار خالق مسترچیف را به خدمت گرفت. این استودیو در حال حاضر بر روی یک IP جدید کار می کند و همچنین در حال گسترش دنیای Destiny 2 است. اما با وجود این خرید توسط شرکت Sony، بازی Destiny همچنان بصورت چند پلتفرمی باقی خواهد ماند و بازیکنان می توانند در هر کجای دنیا به آن دسترسی داشته باشند.
جیم رایان رئیس و مدیر عامل SIE نظرات خود را چنین بیان می کند: از زمان شروع بازی Destiny با بانجی یک همکاری قوی داشتیم و من در حال حاضر بسیار خوشحال هستم که بانجی به خانواده بزرگ Playstation اضافه شده است. این یک گام مهم در استراتژی ما برای گسترش دنیایی پلی استیشن خواهد بود در جاییکه ما می توانیم با حضور Bungie جامعه کاربری خود را افزایش دهیم. پارسونز گفت SIE از اهداف چند منظوره بانجی برای ایجاد سرگرمی های نسلی و در عین حال مستقل ماندن عنوان های خلاقانه پشتیبانی می کند.
پارسونز گفت که بانجی و SIE هر دو بر این باورند که دنیای بازی بهانه ای خواهد بود تا ما پتانسیل نهفته خود را برای ساخت عنوان های قدرتمند نشان دهیم. این دومین باری است که Bungie توسط یک سرمایه گذار خریداری می شود. مایکروسافت این استودیو را در ژوئن سال 2000 خریداری کرد و بازی Halo هم در جایگاه یک عنوان انحصاری برای Xbox در سال 2001 توسعه پیدا کرد.
در زمانیکه بانجی با مایکروسافت کار میکرد بارها از ایجاد محدودیت برای آنها صحبت می کرد اما حالا می تواند بر روی تمام ایده های گسترده خود تمرکز کند. سونی قطعا در ادامه راه نسل نهم بر روی پتانسیل بالای بانجی حسابی مانور خواهد داد و شاید که بزودی هم شاهد ساخت یک IP انحصاری برای پلی استیشن 5 باشیم.
باید منتظر بمانیم تا ببینیم سونی چه برنامه های را در سر دارد.