یکی از راههای کسب اطلاعات از میزان کیفیت خودروها و مشکلات احتمالی آنها، گزارشهای سازمانهای مستقل ناظر بر کیفیت محصولات تولیدی میباشد. مؤسساتی نظیر جی دی پاور در این زمینه پیشتاز بوده و میتوان با اعتماد به گزارشهای آنها که از طیف وسیعی از مشتریان و خریداران به دست آمده، تصمیمگیری نمود. در ایران نیز شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران که یک موسسه خصوصی است این وظیفه را برعهده دارد.
طی آذرماه 1397 تنها تعداد 32,681 دستگاه خودرو تولید شده که 99 درصد آن دسته خودروهای سبک و 1 درصد باقیمانده مربوط به خودروهای سنگین است. این دو گروه به ترتیب 51 خودروی سبک و 14 مدل خودروی سنگین مختلف را شامل میشوند.
در سطح قیمتی ۱ خودروهای نیومزدا ۳ ، پژو ۲۰۰۸، گرند ویتارا در سطح قیمتی ۲ خودروهای کیا سراتو و هیوندای ۲۰i و هاوال ۲H، در سطح قیمتی ۳ خودروی آسا ۳۰ Bو در سطح قیمتی ۴، رنو ساندرو، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، پژو ۲۰۷، تندر۹۰ پلاس، تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک و پارس تندر با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.
در دسته قیمتی سه b۳۰ و چانگان cs۳۵ و در دسته قیمتی ۴ رنو ساندرو اتوماتیک ، تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک ، تندر ۹۰ پلاس ، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ، پارس تندر ، پژو ۲۰۷ و آریو دنده ای ۴ ستاره گرفتند . در دسته قیمتی ۵ هیچکدام از خودروهای ساخت داخلی نتوانستند در رده کیفی بالا قرار بگیرند و سایپا ایکس ۱۱۱، سایپا ایکس ۱۳۱ ، سایپا ایکس ۱۳۲ و سایپا ایکس ۱۳۱ پارس خودرو دو ستاره گرفتند.
رده بندی کیفی خودروهای داخلی – آذر 97
در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات تکمیلی و جزئیات را در جدول زیر با هم ببینیم: