کارت گرافیک RX 590 GME نسخه آسیایی و با فرکانس کمتر از نسخه مرجع AMD

کارت گرافیک RX 590 GME نسخه ارزان تر و با فرکانس کمتر از نسخه مرجع AMD

در هیاهوی کرونا ویروس و لغو بسیاری از رویداد های حوزه سخت افزار که می توانستند به معرفی محصولات جدید منجر شوند، کارت گرافیک RX 590 GME با بهره گیری از فرکانس کمتر نسبت به نسخه مرجع توسط AMD معرفی شد. در اقدامی عجیب کمپانی AMD اقدام به ریبرند کارت گرافیک RX 590 به عنوان غول پردازشی خود کرده است.

کمپانی AMD کارت گرافیک جدید خود یعنی RX 590 GME را به صورت اختصاصی برای بازار های آسیایی در نظر گرفته و این محصول از فرکانس کمتری نسبت به نسخه مرجع RX 590 بهره می برد. معماری Polaris که برای اولین بار در سال 2016 و در کارت گرافیک RX 480 مورد استفاده قرار گرفته بود، این بار در سال 2020 در کارت گرافیک جدید AMD نیز به کار رفته است.

تولید کنندگان آسیایی کارت گرافیک از جمله XFX، Sapphire، ASRock و PowerColor اقدام به تولید کارت RX 590 GE با بهره گیری از خنک کننده و فناوری های اختصاصی خود کردند. با توجه به اینکه AMD برنامه ای برای عرضه این محصول در بازار های جهانی ندارد، برند های آسیایی وظیفه تولید آن را بر عهده گرفته اند.

نسخه مرجع کارت گرافیک RX 590 از پردازنده گرافیکی Polaris 30 و فناوری ساخت 12 نانومتری FinFET بهره می برد، اما در حال حاضر GPU محصول جدید AMD ناشناخته است. با این وجود، برخی از مشخصات آن از جمله تعداد 2304 هسته سایه زن و هشت گیگابایت حافظه گرافیکی از نوع GDDR5 مشخص شده است.

در میان تولید کنندگان RX 590 GME و از نظر فرکانس کاری GPU، رکورد بالاترین فرکانس با 1600 مگاهرتز متعلق به محصول تولید شده توسط XFX است و کارت گرافیک های سه برند دیگر با فرکانس 1460 مگاهرتز فعالیت می کنند.

قیمت این محصول در ارزان ترین نسخه برابر با 1100 ین چین معادل 170 دلار آمریکا تعیین شده و در سایر مدل ها نیز با برچسب قیمت 185 دلاری برای Sapphire RX 590 Nitro+ و برچسب قیمت 195 دلاری برای Power Color RX 590 GME Red Dragon وارد بازار می شوند.

تامین توان آن بر عهده یک کانکتور 8 پین و یک کانکتور 6 پین است و به این ترتیب می توان پیش بینی کرد که از توان مصرفی بسیار بالایی برخوردار است. تاریخ 9 مارس برای عرضه رسمی کارت گرافیک RX 590 GME به بازار های آسیایی در نظر گرفته شده و این در حالیست که بسیاری از کشور های آسیایی از جمله چین، کره جنوبی، ژاپن و ایران به شدت درگیر کرونا ویروس هستند.

پست های مرتبط

اپل به زودی آپدیت iOS 18.0.1 را برای رفع باگ‌های iOS 18 منتشر می‌کند

آیفون 16 پرو مکس اپل در تست افتادن گوشی به خوبی عمل نکرد و گلس جدید سرامیک شیلد ترک خورد !

پنج دلیل که چرا باید پاور باکیفیت انتخاب کنیم