اوپو رنو 6 به همراه رنو 6 پرو و رنو 6 پرو پلاس به عنوان جدیدترین گوشی های هوشمند این شرکت با بهره بردن از مشخصاتی مناسب و البته قدرتمند، بالاخره بعد از شایعات بسیاری که منتشر شده بود، امروز بصورت رسمی معرفی شدند. مدل های پرو و پرو پلاس بدون شک مشخصات قدرتمند تری به نسبت مدل استاندارد با خود به همراه داشتند اما نمی توان از قیمت مقرون بصرفه تر مدل استاندارد براحتی گذشت.
اوپو رنو 6
طراحی در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند طراحی آشنایی می باشد که در نگاه اولیه سعی دارد تا خود را به عنوان یک گوشی هوشمند پرچمدار معرفی کند تا یک اسمارتفون میان رده. در نمای رو به رویی این گوشی هوشمند میان رده به صفحه نمایشی 6.4 اینچی با رزولوشن FHD پلاس از نوع امولد مجهز شده است. صفحه نمایشی که توانایی ارائه نرخ بروزرسانی 90 هرتز را نیز دارد.
برای طراحی صفحه نمایش نیز ناچ اینفینیتی O در نظر گرفته شده که بریدگی دایره ای شکل ناچ در قسمت بالایی و گوشه سمت چپ صفحه نمایش، سنسور دوربین سلفی با رزولوشن 32 مگاپیکسلی را در خود جای داده است. در نمای پشتی هم شاهد قرار گیری سه سنسور دروبین می باشیم.
یک سنسور دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی به همراه سنسور 8 مگاپیکسلی از نوع فوق عریض در کنار سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو برای ثبت تصاویر از فاصله نزدیک، سنسور های دروبین سه گانه رنو 6 را تشکیل می دهند. در بخش مشخصات سخت افزاری هم این گوشی هوشمند میان رده به یکی از قدرتمند ترین پردازنده های شرکت مدیاتک، یعنی دیمنسیتی 1200 مجهز شده است. باتری 4000 میلی آمپر ساعتی به همراه شارژر قدرتمند 64 واتی مجهز به شارژ سریع نیز از دیگر مشخصات در نظر گرفته شده می باشند.
اوپو رنو 6 پرو و رنو 6 پرو پلاس
رنو 6 پرو پلاس را باید به عنوان گل سر سبد گوشی های هوشمند این خانواده بدانیم. رنو 6 پرو هم به مشخصاتی ترکیبی از رنو 6 و رنو 6 پرو پلاس مجهز شده است. هر دوی این گوشی های هوشمند به صفحه نمایشی 6.55 اینچی مجهز شده اند که در قسمت های کناری خمیدگی هایی را با خود به همراه داشتند که همین امر سبب شده تا در نمای رو به رویی حاشیه های بسیاری کمی را شاهد باشیم و در نهایت با صفحه نمایشی یکدست و بسیار جذابی رو به رو هستیم. صفحه نمایش هر دو مدل پرو و پرو پلاس همانند مدل استاندارد، توانایی ارائه نرخ بروزرسانی 90 هرتز را نیز دارند.
اما اولین تفاوت این دو گوشی، در بخش سنسور های دوربین در نظر گرفته شده می باشند. اوپو رنو 6 پرو پلاس در نمای پشتی به یک سنسور دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی IMX 766 شرکت سونی به همراه سنسور 16 مگاپیکسلی فوق عریض در کنار سنسور 13 مگاپیکسلی تله فوتو با قابلیت زوم 2 برابری اپتیکال و سنسور 2 مگاپیکسلی سنجش عمق برای ثبت هرچه بهتر تصاویر پرتره، مجهز شده است.
این در حالی می باشد که مدل پرو به سنسور های دوربین کاملا مشابهی با مدل استاندارد، یعنی یک سنسور دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی به همراه سنسور 8 مگاپیکسلی فوق عریض و سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو برای ثبت تصاویر از فاصله نزدیک مجهز شده است. هر دو گوشی همانند مدل استاندارد از سنسور دوربین سلفی با رزولوشن 32 مگاپیکسلی بهره می برند.
در بخش مشخصات سخت افزاری باز هم شاهد حضور دو پردازنده متفاوت برای این گوشی های هوشمند بودیم. مدل پرو به پردازنده دیمنسیتی 1200 شرکت مدیاتک (همانند مدل استاندارد) مجهز شده، در حالی که مدل پرو پلاس به یکی از قدرتمند ترین پردازنده های شرکت کوالکام، یعنی اسنپدراگون 870 مجهز شده است. باتری 4500 میلی آمپر ساعتی به همراه شارژر قدرتمند 65 واتی مجهز به شارژ سریع نیز از دیگر مشخصات در نظر گرفته شده می باشند.